|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Basit bir şekilde texte veri yazmak?(ASP)
Arkadaşlar yapmak istediğim çok basit bir uygulama.
Sadece bir ASP sayfasının içinde bir form olacak ve bu form ile 2 tane text dosyasına veri yazacağım. Yanlız her yazıldığınad bir önceki dosyayı tamamen silip, en son yazılanın text dosyasında olması gerek. Aşağıdaki kodları sadece bir text dosyası için yazdım ama sürekli olarak veriler sıralanıyor ve her submit yaptığımda writefile 'ın hangi komutuyla islerim onuda bilmiyorum. <% set fs=server.createobject("Scripting.FileSystemObject ") filename=server.mappath(".") & "\yazi.txt" set writefile=fs.OpenTextFile(filename,8,false) writefile.write request.form("yazi") writefile.close set writefile=nothing set fs=nothing %> <form name=sip action=deneme.ASP" method="post"> <input type="text" name="yazi" value="" size="20"> <input type=submit value="Yolla" class=form name="submit"></form> |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Basit bir şekilde texte veri yazmak?(ASP)
her seferinde opentextfile yerine, createtextfile ile oluşturup, varsa bile yeniden oluştur komutunu verirseniz sanırım istediğiniz olacaktır.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!