|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Artvin
|
IIS'de Kullanıcı Adı ve Şifre Problemi
Merhabalar arkadaşlar belki ASP ile alakalı bir başlık değil fakat yerini bulamadım bende buraya açtım.. Bende Windows XP Pro SP2 var ve iis kurdum.. Herşey normal http://localhost yazınca normal giriyor portal var access db ler var onlara gayet normal yazıyor.. Benim bilgisayarımın Modemden aldığı IP 192.168.2.2 ben IIS yi açmak için IP den girdiğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor bilgisayarın şifresi yok normal xp açılıyor.. IIS yönetiminden açtım baktım Dizin güvenliğiydi sanırım tam hatırlamıyorum oradaki ayarlarla uğraştığımda da bu sefer localhosttan bile açılmıyor IIS .. Bu şifreyi nasıl kaldırırım yada burada hangi şifreden bahsediyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: In Your Inside
|
Re: IIS'de Kullanıcı Adı ve Şifre Problemi
IIS > Dizin Guvenligi > Anonim Erişim ve Doğrulama denetimi > düzenle
Buradan anonim erişim e izin verin. Kullanıcı olarak IUSR_MakinaAdi olmalı kullanıcı. ISS Parolayı denetleyebilsin'i işaretleyin. Bu localhostun çalışmasını sağlar.. Şifre sorma büyük ihtiamlle Çalıştığınız dizinde ki klasör ve dosyaların IUSR_MakinaAdi kullanıcısı için erişim izni yoktur ondan kaynaklanıyordur. İlgili Dizine sğ tıklayıp yada IIS'den IUSR_MakinaAdi kullanıcısı için okuma yazma izni verin.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Hatay
|
Re: IIS'de Kullanıcı Adı ve Şifre Problemi
benim de bu konuyla ilgili bir sorum olacak. bilgisayarımda IIS i kurdum fakat daha sonra windows bileşenlerinden yanlış bir işlem yaptım şu an IIS çalışıyor gözükmesine rağmen localhost taki sayfaları göremiyorum. IIS i kaldırıp yeniden kurmak istedim ama hiçbir şey değişmedi. IIS i nasıl tam olarak bilgisayardan kaldırabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!