|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Varsova
|
ASP ve siparis sisteminde urun ekleme
Merhabalar, Bir site yapmak istiyorum ancak sorunlarin icerisinden bir turlu cikabilmis degilim. ASP olarak kodladigim sitenin veri tabani kullanmakta. Icinden bir turlu cikamadigim sorun; 1. Urunler veritabanindan listeleniyor. 2. Her urunun adinin yaninda adet adinda bir form kutusu bulunmakta. Buraya kadar herhangi bir sorun yok, ancak siparis verilirken butun urunler listelendigi icin hangi urunden kac adet istenildigi urunun adinin yaninda yazili olan form kutusuna girilmesi gerekiyor. Bir sonraki adimda, Hangi urunden kac adet aldigini gostermem gerekiyor, daha sonra siparisin toplam tutanirina gosterdikten sonra siparis onaylanabilenecek ya da iptal edilebilinecek. Gerek onaylama sayfasinda ya da gerekse verileri veritabanina kayit edecegim sayfa olsun; Her urunun yaninda bulunan adet kutusuna yazilan adet i cekmem gerekecek Ornegin bir kategoride; a. KATEGORI A as. xx adet bs. xx adet cs. xx adet iken b. KATEGORI B ba. xx adet bs. xx adet bd. xx adet bf. xx adet bg. xx adet yani kategori degistiginde gosterilen urun miktarida degisecek. Ornegin; Ali adli uye , as. den 5 adet ve bs. den 2 adet olarak siparis vermek istedi, onay sayfasinda da veriyi ekleyecegim sayfada da cs. 0 adet diye gostermeden sadece as. 5 adet ve bs. 2 adet olarak eklenmesini istiyorum ancak bunu bir turlu yapamadim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Bu siteyi bitirdikten sonra kendime daha cok vakit ayirabilecegim icin icime gercekten cok buyuk bir dert oldu. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!