|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Yanyana sıralama yaptırmak
Aşağıda verdiğim kodu kullandığımda veriler alt alta sıralanıyor, ben yan yana 4 erli sıra halinde sıralanmasını istiyorum nasıl yapabileceğimi bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
PHP Code:
1 2 3 4 5 6 7 8 Olarak sıralıyor ben 1 2 3 4 5 6 7 8 Şeklinde sıralanmasını istiyorum.!! Not : Arama bölümünden ve Google arama motorundan aradığım halde net bir cevaba ulaşamadım ya çok uzun ve çok karmaşık cevaplara ulaştım yada hiç sonuç bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Yanyana sıralama yaptırmak
konu ile alakalı olarak şöyle bir örnek buldum fakat yukarıda belirttiğim kodlara bunu bir türlü uyarlayamadım
PHP Code:
![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Sorunumu aşağıdaki şekilde çözdüm aynı sorunla karşılaşan biri olursa belki bir faydası olur.
NOT : Bir proje için sıralama yöntemlerini inceliyorum, başka türlü alternatif sıralama şekilleri hakkında bilginiz varsa yardımcı olmanızı bekliyorum mesela üstte 3 ortada 5 altta 8 sıralı gibi ? PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Bahsettiğin yöntem sıralama değil tablolama/gösterme.
Bir de sanki nasıl yapılır diye düşünüp ona göre hareket etmek yerine "bakalım bunu silince olacak mı?" gibi bir yaklaşımın varmış gibi geldi bana. Örneğin bir satırda 3 diğerinde 5 tane bilgi göstermek için de yine sayac'ın değerini kontrol edebilirsin. Bir case ile sayac -atıyorum- 5'in katıysa şunu koy 3'ün katıyca bunu ve colspan'i koy gibi. Çok zor bir şey değil, sadece üzerinde kısa süre düşünmek gerekiyor ![]() |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!