|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
![]() -öne çalışmayacak, uğraşacaksın. -sonra waw, "yaptım oldu, oldu" diye bağırcaksın. -sonra "aaa adamlar yapmış, ben de yapayım diyeceksin. -sonra kopuyorsun zaten. en sonunda da "ulen bu ASP ne ***tan bi şey, bari PHP öğreneyim diyorsun.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Evet gerçekten de yaşım almış başını gidiyo nerdeyse lise bitecek
blackinwhite dediklerinin bir kısmını yaptım, mesela db dosyası içine haberler.mdb dosyasını attım. Ancak gerisini yapamadım biraz daha açıklarsan (daha ne kadar açıklanırsa artık kusura bakmayın özürlüyüm de ) sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
![]() // dediğim gibi hiç bilgin olmadan millet sana yapsa bile senin için faydası olmaz .. öğren şu ASP yi .. ![]() //
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
veri.ASP dosyası
Kod:
<% '================================================================================== '================================================================================== '================================================================================== '================================================================================== '----------------------------------- HEDEF24.COM ---------------------------------- 'Bu benim site hakları bende puhahaha alın tepe tepe kullanın '--------------------------- MAXİASP.COM a gene bi Hediye ------------------------- '---------------------------------- Powered by CPU -------------------------------- '================================================================================== '================================================================================== '================================================================================== '================================================================================== %> <% set conn = server.CreateObject("adodb.connection") veri = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & server.Mappath("/kullaniciadin/db/yazarlar.mdb ") %>
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ASP için öneri kitap önerisi, zafer demirkol un ASP ve elektronik ticaret adlı kitabı. başlangıç için güzel bir kitap.
ASP kodlarını incelemeye başlarsan zaten birçok şeyi anlamaya başlarsın. merakın sonu yoktur. herşey merakla başlar merakla biter. [ yahu bu sözü son zamanlarda çok kullanmaya başladım ya hadi hayırlısı ]
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ASP için antikitap önerisi
|
|
|
|