|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sivas
|
Asp ' de Çok Acemiyim Basit Bir Konuda Yardıma İhtiyacım Var
Merhaba ... ASP İle Basit Bir script Yazmak İstiyorum . ASP Öğrenmek İçin Zafer Demirkol ' un Bir Kitabını Aldım . Kitapta Bulunan Örneklerden Birisini Kullanmaya İhityacım var 1 ' e 1 Uyguladım Fakat Birtürlü Çalı$tıramadım . Yapmak İstediğim $ey $u , Bir txt Dosyasına 7 Farklı Konu Hakkında bilgiler Girdim ve Hepsini % % #2 // Konu1 Konu Hakkında Bilgi % % #2 // Konu2 Konu Hakkında Bilgi .... % % #2 // Konu7 Konu Hakkında Bilgi $eklinde Ayırdım . Hazırladığım Scirptin Normalde Sayfa Her Yüklediğinde Rastgele Bir Konuyu Seçip Konu Hakkındaki Bilgiyi Sayfaya Yüklemesi Lazım . Bunun İçin Kullandığım Kod İse $u $ekilde ; <% set rasgele=server.CreateObject ("MSWC.ContentRotator") Responte.Write rasgele.ChooseContent ("rastgele.txt") %> Ama Birtürlü Çalı$tıramadım Bunu .... Verdiği Hata İse ; Microsoft VBScript derleme hatasý error '800a0400' Deyim gerekli rasgele.ASP, line 3 ("MSWC.ContentRotator") $eklinde ... Ben Nerede Hata Yapıyorum . Bu Tarz Bir$eyi Nasıl Yaparım . Yardıma İhtiyacım var . $imdiden İlgilenen Herkese Te$ekkür Ediyorum Saygılar . |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
forum farkli kategorilerden olusmakta. her bölüm icin bir tanim yapilmis. gönderilecek konular uygun kategorilere gönderilir, konular icin ayni sekilde uygun bir baslik secilirse hem bizim isimiz kolaylasir, hem sorulan sorulara daha kisa zamanda yanit vermis oluruz.
sana tavsiyem mesaj göndermeden forum ici arama motorundan konunun önceden gönderilip gönderilmedigini bakman ve bölümlere ait aciklama ve forum kurallarini okumandir.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!