|
|
#12 (permalink) |
|
|
Eksik kalman bir nokta var...
ASP öğrenirken izlenecek method konusunda pek bir tecrübe aktarmamışsınız. Bunun için teoriğini kavrayıp mı başlamak esas yoksa temel olarak bazı kavramları az çok bilip de uygulama ağırlıklı mı çalışmak?
Daha somut anlatmam gerekirse; Elimdeki notlardan çalışmaya başladım. Uygulama evresine kadar teorik kısmı bitirdim. Az çok anladım. Ama hazır nesnelerin methodlarını, kullanımları tek tek incelemedim. Açıkcası somut örnekler görmeyince ve durmadan "ah yaw bilsem şimdi şimdi şöyle çalışan,şu işi yapan bir sayfa yapardım" heycanından olacak çok sıkıldım. Bugün itibariyle uygulama notlarından (ocal.net) tek tek yazarak incelemelerde bulunacam, sonrada sanırım bir kaç script indirip inceleyecem. Ancak ne zaman kendi programımı yazabilirim bilemiyorum. Nesneler kavramı halen kafamda tam anlamıyla oturmuş değil. Umarım zamanla, örnek uygulamaları inceledikce oturacak. Iyi seviyede HTML bilen ve hayatında eline editör almamış, prog. olarak okulda verilen pascal dilini öğrenmiş biri olarak bana yürüdüğüm yolda tavsiyeler vercek olan aspcilere şimdiden teşekkürler. Ps. Kafamda tasarladığım bazı prog.lar var ve ben bunları yazabilmek için,heleki webde çalışabilmeleri için acayip hırslıyım. Bu duygunun ne demek olduğunu, bilmem kaç kişi var... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!