|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
bir forumda ne arıyorsun, özellikleri sıralarsan sana yardımcı olabilirim belki.
bi de forumu bir arat, çok yazıldı çizildi bu forum yazılımları konusu.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
merhaba arattım bu forumda..
aslında güzel scriptler var değşik sayfalarda kullanılan..ama bunları yazan vatandaşlar kendileri yazmış ve kendi sitelerinde kullanıyolar..open source değil yani.. ben henüz kendi forumumu yazabilecek kadar bilmiyorum.. istediğim şeyler şunlar olabilir mesela : ASP ile yazılmış olacak ![]() online olan üyeleri gösterecek cookie özelliği olacak üyeler arası mesajlaşma özelliği (messenger olayı) görünümü güzel olacak. admin e geniş yetkiler verecek moderatörlerin ve adminin uyarı mesajları sayfanın en üstünde ve ayrı bir şekilde görünebilecek (örnek flashokulu.com) sayfalama özelliği mükemmel olmalı (bu forumdaki gibi) dili o kdar sorun değil Türkçeleştirebilirim... var mı böyle bir şey sevgiler |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
http://www.zoque.com/vbulletin/searc...der=descending
"Banner exchange sistemi ve ASP forum" ve "::Türkçe forum::" baslikli konulara bakmana tavsiye edecegim.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
snitzden daha güzel ve senin söylediğin tüm özellikleri içeren (sayfalama özelliği dışında aslında var ama bu forumdaki kadar mükemmel değil) bir forum tarafımdan kodlandı ama ne yazık ki şu an için bedava dağıtılmıyor. aslında mesaj atmayacaktım ama sen daha güzel bir forum yok mu snitzden diyince dayanamadım.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!