Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Hayatımıza anlam verecek internet iletileri..

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 28.02.2003   #31 (permalink)

evrenkent's Avatar

Yer: İstanbul, TR
Görsel: 3

Alıntı:
Gönderen: lordofthesaints
dinleyin
http://www.geocities.com/lordofthesaints/telsim.zip
abi koptum yaaaaaaaaaa dehşetttttt ötesiiii
evrenkent şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 28.02.2003   #32 (permalink)

siegfried's Avatar

Yer: bursa
aahahahahahahahahahahahaha mükemmel yaaaaaa resmen altıma işedim, mükemmel, laf bulamıyorum telsim.zip için. verenlerde allah razı olsuun
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 03.03.2003   #33 (permalink)

lordofthesaints's Avatar

Yer: Gothem-Merkez
hoşunuza gittiyse bir tane daha Cem Yılmaz: Avcı
http://www.geocities.com/lordofthesaints/avci.zip

yüklenmezse copy/past yapın

Mesaj lordofthesaints tarafından 03.03.2003 (09:54) yeniden düzenlendi..
lordofthesaints şu an çevrimdışı  
Old 05.03.2003   #34 (permalink)

Yer: istanbul
iktibas

TR buraya bu bölüme kopyaladıklarınla bir site açabilirmişsin.
ama gerek de kalmamış zaten.
amcam çoktaan açmış
caisenm şu an çevrimdışı  
Old 06.03.2003   #35 (permalink)

lordofthesaints's Avatar

SELCUK ERDEM

ADAMIN HEP KARIKATURLERINE GULDUNUZ SIMDIDE ILKOKULDA YAZDIGI BIR KOMPOSIZYON VAR

SELCUK ERDEM' IN NE OLACAGI DAHA OZAMAN BELLIYMIS..

Ilkokul 2. sinifta yazdigim bir kompozisyon.. Sinif ortasinda okudugum zaman, ögretmen ve arkadaslarim tarafindan pek tutulmamis bir kompozisyon... Yazim hatalari düzeltilmemis, parantez içindeki notlar simdiki ben tarafindan eklenmistir.

KONU: Çevremizde neler görüyoruz ?

Ben çevremde çok sey görürüm. Yasasin çevremiz. Çevremiz olmasaydi hiçbirsey göremezdik bence. O zaman Ufuk'u da göremezdik. Ufuk benim en iyi arkadasim. Ufuk neler yazdi defterine bakiyorum. Ögretmenimiz hep arkadasinizin defterine bakmayin der, ama su an da bakmam lazim çünkü benim
çevremde Ufugun defteri var. Ufuk benim arkadasimdir. Ufuk salak degildir. Çünkü arkadasimiza salak demek ayiptir. Ayip olmasa Ufuk'a salak diyebilirdik. Ama diyemedik. Bunun ayip oldugunu ögretmenimiz ögrettiydi. Ögretmenimiz bize hep ögretir. Ne güzel seyler ögretir. Böyle bir ögretmenimiz olmasaydi biz ne yapardik? Okula gelmezdik. Tabi o zaman hemen sevinmezdik hemen çok üzülürdük. ('çok' sözcügü araya sonradan sikistirilmistir)
Ögretmenimiz bize "arkadaslariniza salak demek ayiptir" demisti. Ben de "o zaman aptal demek
ayip degildir" dedim. Ögretmenimiz hepsi ayni dedi. Ben de "bu bilgi hayatta ne isimize
yarayacak" diye sordum. Ögretmenimiz "Bu konu burada kapanmistir" dedi. Ama kapanmamisti tabi.
Ufuk defterine sunlari yazmis: Ben çevremde neler görüyorum: Agaçlar, evler, yollar, ! insanlar,
kadinlar, kuslar, taslar,topraklar, kediler, köpekler, böcekler, bulutlar, annem.
Gerçekten de Ufugun annesi hep cevresinde dolasir. Sabah okula getirir, aksam eve götürür,
derslerde de pencerenin önünde ziplayarak oglunu görmeye çalisir. Bence çok komik. Kafasi bir
görünür, bir kaybolur. Yazin pencere açikken silgiyle kafasini vurmaya çalisiriz. Ama havada
durmayip hemen düstügü için vurmak çok zordur. Yani bunlarin disinda Ufugun ördügü ilginç bir
sey yok. Çevremiz çok sikici degil. Ben sanki görnüyorum agaçlari,evleri. Salak! Sana demedim,
bu sayilmaz, agaçlara dedim Ben çevremde hep degisik seyler görürüm. Mesela geçen gün çevremde
bir tane tavukadam gördüm. Tabi hemen arkadas olduk. Çok ilginçti. Ufuga anlattim ama Ufuk
inanmadi çünkü o benim anlattiklarimi hiç inanmaz, bunu nereden biliyorum çünkü uzaylilara
da inanmamisti. "Bir kere, dedi, tavuktan adam olsa o zaman horoz adam olurdu" çünkü tavuktan
adam olmazmis horozdan olurmus. Ben de ona hayatinda kaç tane tavukadam gördügünü sordum.
Hiç görmemis tabi, ne konusuyorsun o zaman? (Bu cümlenin sonundaki salak silinmis, ama iyice
bastirilarak yazilmis olsa gerek ki izi kalmis) tavukadam gerçekten var, iste söyle bir sey:
(Burada tavukadamin temsili bir resmi var) tavukadamla geçen hafta, banka sinemasinda tanistik.
(Hala varmi bilmiyorum, bizim çocuklugumuzda bankalar, sinemalarda çocuklar için çizgi filmler
falan gösterirlerdi) Içerisi karanlik oldugu için diger çocuklar onu göremediler tabi (Yalan!)
tavukadam harika bir insan. Diger büyükler gibi insanin canini sikmiyor. Benim en iyi arkadasim.
Ufuk için salak dedi. Ayip da olmamis oldu, çünkü o ! Ufugun arkadasi degil. tavukadam çok güçlü,
herkesi dövebilir. bu herkese, çevremde gördügüm herkes dahil, bilmem anlatabildimmi? Bana dedi
ki, "Eger sana sinirlenen bir ögretmenin falan varsa, gelip onun kafasini kirayim, bacaklarini
da koparmam elbette mümkün" dedi. Ben de ona "Tesekkür ederim, ama bana sinirlenen bir ögretmenim
yok, ögretmenim beni çok sever bence, ben de onu severim. Onun bacaklarini ikiye ayirip kafasini
gagabla ezmene hiç gerekyok!" Böylece is tatliya baglanmis oldu, ama tavukadam "sen genede bir
sey olursa haber ver, aninda gelirim." dedi. Ben de haber verecegime söz verdim. Simdi bir sey
olursa ve ben haber vermezsem tavukadama karsi çok ayip olur. Çevremizi tavukadamla birlikte
Marstan gelen taslarimi gösterdim, o da bana çokoprens agaçlarini gösterdi. O kadar çok ki.
Hepsinin ortasini açip çukulatasini yaliyorsunuz, bisküvisini hiç yemiyorsunuz. Ufuk bunlara
da inanmiyor. Bana dedi ki "Sen simdi tavukadamin uçtugunu da iddia edersin" dedi. Ben de tabi
hemen, tavuklar uçar mi be, biz burada güvercin adamdan bahsetmiyoruz herhalde dedim. Böyle bir
laf ettgi için ona salak demedim çünkü o benim arkadasim Ufuk o zaman niye getirmiyorsun okula,
bizi de tanistir dedi. Yok ki gelsin dedi. Ama tavukadam hergün lunaparka gittigi için okula
gelecek vakti yok. Ayrica kendisinden yok diye bahsedildigini duyarsa Ufuga çok sinirlenir. Bu
ona inanmayan baskalari içinde geçerli olur. O zaman yumurtasini getir dedi. Sanki tavukadam
bütün gün aptal aptal ortalikta dolasip yumurtluyor. Tavuklarla tavukadamlari birbirine
karistirmamaliyiz. Cunku hangisini kesemeyiz. (Birbirine karistirirsak hangisini kesecegimizi
bilemeyiz demek istiyor) Çevremizde neler gördük? Ufuk gibi biz de çevremizde kus gördük, ama
biz gittik konustuk. Göç eden kuslar artik havalar isinmaya basladigi için geri dönüyorlar.
Onlara keske dönmesaydiniz, çünkü havalar gene soguyacak dedim. Onlar da bana belki bu yil
sogumaz bir umut dediler. Yaz bitmezse gerçekten çok iyi olur. Çünkü yaz bitince okullar açilir.
Ama yaz tatilindeyken çevremde okulu görmüyorum. Tabi hemen okulumu özlüyorum. En çok da
Ögretmenimi özlüyorum.

Yararlandigimiz kaynaklar:

Çevremiz, büyüklerimiz, ögretmenimiz, tavukadam.

(Son olarak bir ekleme yapmak istiyorum: Ufuk bir salaktir!!!)

SELÇUK ERDEM ! ;
Old 09.03.2003   #36 (permalink)

lordofthesaints's Avatar

BEN KLAVYE KILGINA GİRMİŞ BİR UZAYLIYIM ,
ŞU AN BENİM CİNSEL ORGANIMLA OYNUYORSUN ,
BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR , GÜLDÜGÜNE GÖRE ;
SENİNDE HOŞUNA GİDİYOR
Old 09.03.2003   #37 (permalink)

evrenkent's Avatar

Re: iktibas

Alıntı:
Gönderen: caisenm
TR buraya bu bölüme kopyaladıklarınla bir site açabilirmişsin.
ama gerek de kalmamış zaten.
amcam çoktaan açmış
Aaa.. İyi fikirdi aslında.. Ama iktibas net bu işi çözmüş.. Onu desteklemek lazım Bu arada özellikle lordofthesaints'e de teşekkür etmek lazım. O da gerçekten çok güzel iletiler aktarıyor. Özellikle Cem Yılmaz'ın ilk MP3ü farklı ama çok hoştu

Bu arada ben güzel yazıları ve anlamlı yazıları arşivliyorum. Word'e aktarıp orada düzenleyip yazıcı çıktısı alıp bir deftere yapıştırıyorum. İlerde iş adamı olduğum zaman bir konuşma olduğu zaman bunlardan yararlanmayı düşünüyorum. Size de tavsiye ederim. Tabi burada olmayan bir ton şey var bende... Kalın sağlıcakla
Old 10.03.2003   #38 (permalink)

evrenkent's Avatar

Bu ülkede 65 milyon nüfus var
Bunun 35 milyonu 15 yaşından küçük. Kaldı 30 milyon
10 milyon emekli var. Kaldı 20 milyon
2 milyon kişi asker. Kaldı 18 milyon
2 milyonu devlet memuru. Kaldı 16 milyon
13 milyon kişi belediye ve devletle ilgili işlerde çalışıyor. Kaldı 3
milyon
1 milyonu hasta veya hastanelerde. Kaldı 2 milyon
1,8 milyon lise ve üniversite öğrencisi. Kaldı 200,000
199,998 işsiz var. Geriye 2 kişi kalıyor: Sen ve Ben
Sen bilgisayarının başında fıkra okuyorsun
Bütün işleri ben yapıyorum !!

ÇALIŞ BİRAZ !!!!!

Ya ben de bu yorgunluk nerden geliyor diyodum.....!!! cık cık cıkkıdı cık cık.......
Old 10.03.2003   #39 (permalink)

evrenkent's Avatar

Gün geliyor, "okul yılları" bitiyor. Üniversite de bitiyor! Peki o zaman nasıl bir hayat başlıyor? Üniversite mezuniyetinden bir iki yıl sonra....

Eve geldiğinizde komşular kapılarını hafif aralayıp, "orada yine ne dönüyor" diye yoklamıyor.

Evdeki saksı bitkileri ( hani bir hafta sonra kuruyanlar ) gayet güzel yaşıyor.

Tek kişilik yatağı iki kişi paylaşma fikri çok saçma geliyor.

Buzdolabında yemek oluyor.

Kendi kredi kartınızı kendiniz ödüyorsunuz.

Arkadaşlarınızın durumu "hala çıkıyorlar mı" diye değil, "evli mi" "boşandı mı" diye soruluyor.

Lise talebelerinden "çocuklar" diye bahsetmeye başlıyorsunuz.

Otomobil için izin devri kapanmış oluyor, bir otomobile el koyuyorsunuz.

Haberler ilginizi çekmeye başlıyor.

Çoluk çocuğun gitmediği bir restoranda, biraz daha pahalı ama rahat yemek yeme isteği gibi bir duygu gelişiyor.

"İmtihanı kaçırdım" rüyaları görüp uyanınca, üniversiteden mezun olduğunuzu hatırlayıp gülümseyerek yatağa gömülüyorsunuz.

Hangi köfteci kaçta kapatıyordu gibi özel bilgiler beyninizden siliniyor.

Telefon hattında beklerken bir zamanlar pek sevdiğiniz bir şarkıya rastlayabiliyorsunuz.

"Yanına bir şemsiye al" denildiğinde duymamazlıktan gelmiyorsunuz.

Yılda 100 gün tatil olacağına 15 gün tatil oluyor.

Eskiden yattığınız saatte şimdi kalkıyor oluyorsunuz.

Şimdiki arkadaşlarınızı bir daha sadece aranızdan biri evlendiğinde
görüyorsunuz.

Metabolizma salata yediğinizde kilo alacak kadar yavaşlıyor.

bilgisayarı iş için kullanmaya başlıyorsunuz.Bir de....

Televizyondan tenis seyretmenin aslında çok saçma olmadığını anlıyorsunuz ama onun için sadece üniversite bitirmek yetmiyor, bir de evlenmek gerekiyor............
Old 11.03.2003   #40 (permalink)

lordofthesaints's Avatar

Biz Türkler

* Tek abdestle beş vakit namaz kılmak için iki büklüm kıvranan kişi tabiiki Türk'tür.
* Desenlerini çok begenerek aldığı yeni bir mobilyanın üstünü başka bir örtü örterek kullanan kişi Türk'tür.
* Çayı, çay tabağına döküp içen bir Türk değil midir ?
* Geçirdigi bir trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp, çarpılmış abasına üzülen kişi Türk'tür.
* Tüp kaçırıyor mu, kaçırmıyor mu diye kibrit yakıp kontrol eden Türk'ten başkası olabilir mi?
* Yemekte eti bıçakla değil, çatalın yanıyla kesmeye çalısan bir kişi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür.
* Kırmızı ışıkta durduğunuz için size ancak bir Türk bağırabilir.
* Otoyolda, otomobilin gaz pedalına tuğla koyup, yorulmadan kullanmafikri bir Türk'ündür.
* Ancak bir Türk, Cola'yı çalkalayıp fışkırtarak asitsiz içmeyi akıl edebilir.
* Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasını naylona sarmış, üzerine de ambalaj lastiği geçirmiş birini görürseniz hemen boynuna sarılın. Türk'tür.
* On yıllık bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarını çıkarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir.
* İşinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkası olamaz. (şerefsizin oğlu ne iş yapmış be kardeşim, helal olsun)
* Ancak bir Türk aracın sinyal lambaları dururken kolunu çıkararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.
* Yemeğin etini en sona bırakan kişi tabi ki Türk'tür.
* Ancak bir Türk trafik ışıkları kırmızıdan yeşile döndüğünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir.
*Dingildeyen bir masanın ayağına kağıt şıkıştırma fikri bir Türk'ündür.
* Dişlerinin arasindan "viij viij" diye ses çıkaran birini görürseniz selam verebilirsiniz çünkü o kesinlikle Türk'tür.
* Tv'de film seyrederken filmin oyuncularıyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.
* Ancak bir Türk kulağını kalem ya da örgü şişiyle karıştırabilir.
* Arabasına öküz, köpek, horoz sesli korna taktırma fikrinin patenti bir Türk'e aittir.
* Gazete kağıdını en iyi sekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)
* Ancak bir Türk kadını, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.
* Plastik yoğurt kabını saksı yapan elbette ki Türk'tür.
* Arabasının arkasına yazı yazan bir Türk değil de nedir ? (Rahmetli de sollardı,)
* Uçakta bulunan tanıdıklarına uçak havalandıktan sonra görmeyeceğini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarılın çünkü o Türk'tür.
* Çignediği sakızı daha sonra çiğnemek üzere kafasındaki tülbente yapıstıran Türk kadınından başkası değildir.
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

iletileri , internet , verecek , anlam , hayatimiza

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses