Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Hangi dergiyi okuyorsunuz?

Anket Sonuçlarını Göster: Hangi dergiyi okuyorsunuz?
PCnet 13 59.09%
Chip 3 13.64%
PC World 3 13.64%
Byte 0 0%
Level 2 9.09%
Windows & .net 1 4.55%
Katılımcı: 22. Bu ankete oy veremezsiniz

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 01.01.2003   #1 (permalink)

MaXCoDeR's Avatar

Yer: istanbul
Hangi dergiyi okuyorsunuz?

Hangi bilgisayar dergisini tercih ediyorsunuz arkadaşlar?
Gerekçeleriyle birlikte tabi...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 01.01.2003   #2 (permalink)

Icetin's Avatar

Yer: Istanbul
cok sık ve birden fazla sıkkı secme yok

pc mag ( kapandı yazık oldu)
chip
nat.geo
bilim teknik

bi ara bunkara pc qorld ve byte da dahildi

birdetaa onceleri bilgisayar arı vardı nu alırdı bbam ben 3 yasındaykenki ilk sayılrı bile druyor geven okudum makineler 15 bin dolar falan 89 yılı bu fiuyat
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 01.01.2003   #3 (permalink)

Yer: İstanbul
PCnet

çünkü ilk aldığım dergiydi ve böyle devam etti
fleXin şu an çevrimdışı  
Old 01.01.2003   #4 (permalink)

schizophrenia's Avatar

Yer: denizli
chip okurdum acemlik desem yeridir
mag okurdum hw olarak kestiği için bide niso levitas, volkan ersoy, ve diğer yazarlarını okumak zevkli geldiği için
life okurdum h. öcal, j. pournelle ve diğer yazarları için ama kesinlikle hw için değil
world okuyorum idare ettiği 2-3 tane de köşe yazısı okumak için
schizophrenia şu an çevrimdışı  
Old 01.01.2003   #5 (permalink)

pixage's Avatar

Görsel: 3
Eskiden her ay iki dergi birden alırdım,

PcLife; Özellikle hakkı öcalın yazıları için alırdım. Tabii dergide genel olarak çok iyiydi. Makaleler güzeldi. Yazık krize dayanamadı, kapandı

PcNet; Hala her ay düzenli olarak alıyorum. Genelde iyi bir dergi ama sanki bana yetersizmiş gibi geliyor. Bilmem belkide benim açgözlülüğümden kaynaklanıyordur.

Birde Design&Publish var, çok iyi bir dergi, sadece tasarım konularında yayın yapıyor. Bir arkadaşım sayesinde her ay otlanıyorum. (Son 3 aydır otlanamadım dur şu dostumu bir telefonla arayayım.)

Not: Design & Publish'i bütün dergi bayilerinde aradım ama bir türlü bayii satışına rastlayamadım adamlar sadece abonelik sistemi ile çalışıyorlar (galiba). Bulabileceğim bir bayi bilen varsa söylerse sevinirim.
pixage şu an çevrimdışı  
Old 01.01.2003   #6 (permalink)

Alıntı:
Gönderen: pixage

PcNet; Hala her ay düzenli olarak alıyorum. Genelde iyi bir dergi ama sanki bana yetersizmiş gibi geliyor. Bilmem belkide benim açgözlülüğümden kaynaklanıyordur.

aynı şeyleri nedense bende hissediyorum
fleXin şu an çevrimdışı  
Old 01.01.2003   #7 (permalink)

stNonStop's Avatar

Görsel: 5
Alıntı:
Gönderen: Icetin
cok sık ve birden fazla sıkkı secme yok

pc mag ( kapandı yazık oldu)
chip
nat.geo
bilim teknik

bi ara bunkara pc qorld ve byte da dahildi

birdetaa onceleri bilgisayar arı vardı nu alırdı bbam ben 3 yasındaykenki ilk sayılrı bile druyor geven okudum makineler 15 bin dolar falan 89 yılı bu fiuyat
Eskiden Comodore dergisi vardı o derginin hastasıydım yaw Oyun açıklamaları filan olurdu ayrıca Comodore hakkında bilgiler filan verilirdi. İlk bilgisayarla tanışmamı (PC değil) sağlayan dergiler onlardı. Senin mesajını okuyunca aklıma geldi. Zaman ve bilgisayar dünyası hızla ilerliyor.

Ama ben hala comodore 128 deki oyunlarımdan aldığım heycanı ve zevki niyese yeni oyunlardan o kadar alamıyorum ...

Bu arada en çok okuduğum dergiler PCnet şu sıralar hakkikaten iyi yazılar var eskiden chip alırdım. Bir ara byte pcworld filan aldım ama dişime göre şimdilik dergim yok...

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Old 01.01.2003   #8 (permalink)

cemshid's Avatar

Yer: Istanbul,Turkiye
PC World abonesiyim, yeniden çıkmaya başladığınden beri düzenli takip ediyorum. bence şu an fena gitmiyorlar.

normal olarak ise düzenli olarak National Geographic ve Galatasaray dergilerini alıyorum
cemshid şu an çevrimdışı  
Old 01.01.2003   #9 (permalink)

atiLLa's Avatar

Yer: St.Petersburg
96'dan beri abimden kalan işi yarım bırakmamak için chip alırım.
ayrıca .net, pclife, pcnet, pcmagazin, pcworld dergilerini de mümkün olduğunca takip ettim.

şu an chip ve pcworld+'a aboneyim.
arada bir konularına göre byte veya pcnet alırım.

dergilerden gelen cd arşivim çok geniş.. hatta bir fuarda byte'ın 98 yılı cdlerinden çokça almıştım.. arada bir dağıtırım.. halen bitmedi yani

bunun yanında national geographics ve bilim-cocuk'a aboneyim. bilim-cocuk'u kardeşime alırım. bilim-teknik'e geçen sene aboneydim bu sene olamadım.

yine diğer birçok dergiye aboneyim..

yeterince param olsa abone olmak istediğim daha çok dergi var!
Old 01.01.2003   #10 (permalink)

ilhamiyucel's Avatar

Görsel: 92
Pc Net,
Eskiden plife, chip, pc word de alıyodum. pcnet'te kararkıldım.
içerik olarak hoşuma gidiyor.
bilgisayar dergisi dışında National Geographic ve adam öykü (1. sayıdan itibaren) şimdilerde fotoğraf dergisini de karıştırmaya başladım
ilhamiyucel şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

okuyorsunuz , dergiyi , hangi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 06:03.