Zoque.Forum
»
Fiber Optik, malzemeleri ve kullanım alanları
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
Fiber Optik, malzemeleri ve kullanım alanları
Fiber optik ile ilgili bir çalışma hazırlamam gerekiyor. içerğinde fiber optik, malzemeleri ve kullanım alanları ile ilgili bilgi içermesi gerekiyor..
Google'daki sitelerin bir kısmını inceledim. ancak yeterli bilgiye erişemedim. konu ile ilgili doyurucu bilgiye ulaşabileceğim kaynak belirtirseniz memnun olurum. ayriyeten bilim-teknik'de birkaç makaleye rastladım ama inceleyemedim. abone olan arkadaşlar varsa yardımcı olmanızı istirham ederim. adreshttp://arsiv.biltek.tubitak.gov.tr/basara.php?baglac=ve&kelbas=h&kel=fiber
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
http://www.fiberoptik.cjb.net diye bir site vardı, ama su an açılmıyor (en azından bende açılmıyor) forum üyelerinden biri yapmıştı, forumda aratırsan site analizi yada tasarımcının mutfağı bölümünde konusu geçmisti, site sahibiyle temasa geçip bilgilere ulasabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
selam,
fiberoptik.cjb.net i ben bitek-o için yapmistim. asil adresi www23.brinkster.com/fiberoptik ti. fakat $imdi bende ulasamiyorum siteye nedenini anlıyamadım. belki de brinksterden dolayıdır. bi arkada$ımın tanıdıgı siteme ihtiyac duymustu eger o çektiyse tüm siteyi ondan alır sana yolliyabilirim ![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
helfire teşekkür ederim. zahmet olmazsa gönderebilirsin.
konu ile ilgili detaylı bir araştırma sonucu yaklaşık 130 sayfalık bir bilgi derledim. tüm dosyalar yaklaşık 4mb. ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Fiber Optik, malzemeleri ve kullanım alanları
Fiber Optik, malzemeleri ve kullanım alanları konusuyla ilgili şu anda acil bir çalışma yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!