|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kablo Internet ve Kablo TV
Merhaba, Aranızda mutlaka Kablo internet ve Kablo TV kullanıcısı vardır. Acaba bu hizmetlerden memnun musunuz, almamı tavsiye eder misiniz?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Kablo İnternet (ultratv) kullanıcısıyım.
Aslında temel olarak hizmet fena değil en düşük paket 15K bağlantı sağlıyor. Arada bir kesilmeler oluyor yada size söylemeden kesiyorlar. Bir haftasonu çok acil bir işim olmasına rağmen bütün işlerim Kablonet yüzünden alt-üst olmuştu. Maillara duyarlılar bu güzel ! Ancak telefon hizmetleri iğrenç. Kablonetim borcumdan dolayı kapalıyken (CC den çekiyorlar ve tarihini söylemiyorlar sonradan öğrendim 1' imiş ve para olmayınca da kablo.net ini kesiyorlar ne güzel değil mi ?) bu durumdayken arızayı arıyorumve bana borcunuzdan dolayı kapalı diye bir mesaj verip hiç bir yere ulaşamamı sağlıyor. Parayı yatırmış ve açmalarını istediğimi bildirecektim. mantık hatasına bakar mısınız ? Aria kontör servisini arayınca kontorünüz yok bu noyu arayamazsınız hatası gibi bir şey. Her şeye rağmen eğer tek çözümse güzel ![]() Not : İlk ay frekans vs. diye bir geyikler yüzünmen 1 ay hiç kullanmadığım hizmetin parasını ödedim. Kablo TV ye gelince TV' nin S Bandı desteği varsa fena değil yoksa pek bir işe yaramaz zaten.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yaklaşık 7-8 saat sonra sabah ilk iş kablonet için başvurmaya gidiyorum.başvurudan sonra 5 iş günü içerisinde gelip hallediyolarmış.modem $95 , tt başvuru ücreti 24 milyon, aylıkda 57 milyon yanlış hatırlamıyorsam.ha bide $6-7 bi ethernet kart lazım.
ilgili adresler: www.ultratv.net www.kablonet.com (benim başvurucağım)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!