|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
ben bi galatasaraylı olarak, bu sene için şüpheliyim.. fenerbahçe bu kadroyla şampiyon olurmuş gibime geliyor..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
2. yarı çok güzel geçicek gibi geliyor. çekişmeli maçlar olucak.
özellikle bu sezon beşiktaş çok iddalı. bir GalataSaray'lı olarak tabiki Galatarasaray şampiyon olsun isteriz tabi
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ilk devre seyrettiğim 3-5 maçın hepsi de çok sıkıcıydı, bilmiyorum isimlerin büyüklüğüne oranla futbolun zevki yoktu...
gençlerbiriliği şampiyon olabilse keşke diye içimden geçirmekteyim, lakin zor tabii.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bir beşiktaşlı olarak bu sene inş. şampiyonuz diyorum
şampiyonluğu da bjk taraftarı yani bizler yaptıracağız ikinci yarı ilk yarıya göre daha hareketli geçecek bjk trübünlerini izlemeye devam edin ikinci yarıda sesimiz heryerden duyulabilir. Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik Geceleri uyumadan sabahlar ettik Uçurumlara düşmeden tut elimizi Şampiyon ol Beşiktaşım mesut et bizi !!! yeni bestemiz
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
beşiktaş tabikide
neden mi? galatasaray: sezon ortasında çok değişiklik yaptı ve bunlar takıma oturana kadaar bence beşiktaş tam olarak oturur. bu da onların şampiyonluk şansını bitiriyor bence. fener: çok kötü durumdalar, oğuz çetinin bir şey yapacağını sanmıyorum. beşiktaş: takımın tam olarak oturmasına az kaldı. bir kaç küçük sakatlık var onun dışında pek pürüz yok. beşiktaş favorimiz.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!