Zoque.Forum
»
Konu açılmadan önce ...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Birtakım şeyler ilave etmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımıza burada vurguladığımız şeyler basit gelebilir ama şu şekilde ifade edeyim. forum olarak uzun zamandır forumu daha farklı bir formata dönüştürme konusunda tartışmalar yaşıyoruz. 4 yılda internet, tasarım, kültür sanat gibi bir çok konular tartışıldı, bir çok şeyi burada öğrendik ve şu anda bu işe adım atmak isteyenlere dişe dokunur bir arşiv sağlamış durumdayız. Bundan sonrası için çıtayı biraz daha yükseğe çıkarmak niyetindeyiz.
Diğer yandan buraya emek veren bir çok arkadaşımız para kazanmak ve bunun için çalışmak zorunda. Dolayısı ile foruma gönderilen mesajları takip etmek gerek duyulduğu zaman bunları yanıtlamak ciddi bir mesai gerektiriyor. Bundan hiç bir zaman şikayet etmedik. Fakat bunlarla uğraşırken mesajı gönderen arkadaş kusura bakmasın ama kızları tavlama ve kullanım klavuzu ??? bu denli salakça konular uğraşmak istemiyoruz. (Ki bu derdimizi farklı şekillerde anlatalım ve kimsenin kalbi kırılmasın diye ayrı bir çaba gösteriyoruz. 1 ay kadar önce bu mesajı gönderen arkadaşımızın üyeliğini iptal etme konusu yönetici arkadaşlar tarafından gündeme geldiğinde bekleyelim demiştim.) Bir diğer yönü ile hemen her gün bir kişi üye alımlarını uzun süreden beri durdurduğumuzdan dolayı üyeliğin tekrar ne zaman açılacağını soran mesajlar gönderiyorlar. Yani bir yandan gereksiz mesajlarla uğraşırken öte yandan dolaylı olarak başka kişilerin forumda birşeyler paylaşılmasını bilerek ya da bilmeyerek engel olunuyor. Cihangirin de belirttiği gibi forumun üye sayısından çok bizi ilgilendiren içeriği. Sadece biraz daha düşünce ürünü mesajlar istiyoruz o kadar.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!