Zoque.Forum
»
kurtlar vadisi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
herşeyden önce o bir MAFYA DİZİSİ
![]() deliyüregi falanda severdim arada izlerdim bence kurtlar vadiside iyi tasarlanmış diziler arasında... özellikle silahlara karşı olan ilgimden dolayı orada çıkabilecek yeni silahlar içinde izliyorum ![]()
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
astığı astık kestiği kestik delikanlı gençler... şimdide ortalıklarda mafya özentisi gerizekalı Türk gençleri dolaşmaya başlarsa hiç şaşmam (lütfen geri zekalı lafını gerçek gerizekalılar için yazdığımı unutmayın, bu diziyi her izleyen için yazılmış bir laf değil.) |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
"ölüm" kavramının basitleştirildiğini ve "polis" adına bir karaktere rastlamadığımı belirtmiştim. hiçbirşey verememe olayı ise sadece bu dizi ile sınırlı değil. mesela asmalı konak ne kazandırıyor millete? bu dizinin birçok tutunamayan örneği de öyle.. bir de atv'de bu aralar yeni diziler çıkmış.. inşallah onlar da böyle olmaz.. db. tercüman'da geçiyordu; gerçekle kurguyu ayırt edemeyen çocukların ne kadar zarar gördüğü vs.
bugün yayında olan birçok dizinin temelinde tamamen reyting olduğu belli. sorunda burada zaten..
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul***Antalya
|
Re: kurtlar vadisi
gaz tabancalarını bilirsiniz... Satın alırken yanında susturucuyu andıran fakat alakası olmayan bişey verirler ( havai fişek patlatmak için olması lazım).Bu tip dizelerde susturucu diye bahsetdiğim aygıtı yutturmaya çalıyorlardı bize devamlı, bide poppalı tüfeğe dürbün takmak gibi saçmalıklar var... neyse Kurtlar Vadisinde en azından bu olayların aşıldığını gördüm.Ayrıca 14 yaşındaki kardeşime nekadar yasaklasamda bir yolunu bulup izliyor bundan çok rahatsız oluyorum!!!
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: kurtlar vadisi
Alıntı: