|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Re: kurtlar vadisi
forum'un belirli basli yerlerinde, ailece TRT harici, Turk kanallarini izlemedigimizi belirtmistim. Canak anteni, Turk kanallarina takilmayip, gereksiz yapitlari izlemekten, zevkli bir sekilde alikoyuyoruz kendimizi. PreviewTV, Discovery, Animal Planet gibi kanallari, bunun yaninda; rtl(1,2,3,4,5), yorin, sbs gibi bulundugumuz memleketin kanallarini izleyerek, dilimizi dahada gelistiriyoruz. Bunun yaninda da, abartisiz, sade ve durust (biraz, devlet yanlisi olsada) TRT. HopStar, BilmemnereninYildizi, TeleVole, MankenKeyfi, Maraton, Dekatlon, Bizim Tribun, Sizin Stadyum, 3. Devre, 4. Periyod, Berivan, Kimse Duymasin, Efeler, Krallar, Padisahlar, Agalar gibi, turlu ufuruk sit-comlari,19.30 Magazin Haberleri, Cagla Sikel'in kiminle nerede goruldugu gibi onemli hadiseleri halka gostermeyi ilke edinmis basyapitlari izlememeyi ilke edindigim icin, ayrica kendimle gurur duyuyorum. Fakat, hicbirsey izlemiyor olsam bile, persembeleri Kurtlar Vadisi, Pazar aksamlari TRT1(TRTINT) Spor Studyosu programlarini, hicbir suret ile kacirmiyorum. --- -- - Spor programlarindaki it dalaslarini, basimiza tac edilen mankenleri, b.ku cikarilan sit-comlari, 19.30 Magazin haberlerini, agalari, pasalari, efeleri izleyecegime, cekim teknikleri iyi olmayan, oyunculari iyi performans sergileyemeyen, mafyayi takdire sayan bir mertebe gibi gosteren, kanin govdeyi goturdugu Kurtlar Vadisi'ni izlerim daha iyi. Entellektuel'im diye gecinip, kumandasinda magazin kanallarinin kayitli oldugu dugmelerin boyalarini zaplayarak coktan silmis olan insanlardan olup, "Aaaa, Kurtlar Vadisi'mi? Iggrencsin Tanguccc..." diyecegime, Kurtlar Vadisi'ni izlerim, daha iyi... Seviyorum ve kacirmadan izliyorum acikcasi
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
sadece filmin en başında ve sonunda verilen reklamlara kıl oluyorum... bir de gece 12'den sonra çocukların uyuduğu bir saatte verilmesi gerekir derim. bunun dışında bencce gayet başarılı bir dizi. ratingleri genelde 40 civarında dolaşıyormuş ki 46'yı bile görmüşler.. rating açısından güzel rakam.
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
valla bu dizi hiç ilgimi çekmedi. bu saatten sonrada ortasından bakmak olmaz artık
![]() showtv'de yayınlanmasının da bunda büyük etkisi var. kim ne derse desin (önyargı, cart-curt..) bir diziyi izlemeden fikir yürütmemiz çok zor. ancak; yönetmene, oyunculara ve yayınlandığı kanala bakarak izleyip izlemeyeceğimize karar verebiliyoruz. daha sonradan bağımlılık yaratırsa tiryakisi oluyoruz yani yayınlanan kanalda bir etmen benim için.
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Yer: Neptün
|
Alıntı:
+ Kurtlar vadisini vakit bulunca izliyorum. Tv seyretmek icin pek vaktim kalmiyor ama vakit buldugumda rastgelirsem eger zevkle izliyorum acikcasi
Halen yaşıyormuyuz? inanmak çok zor! ----------------------------------------------- // Designer.gen.tr // TeknoTezgah | Keşfet // Check4ip | Ip adresi hakkında herşey! Mesaj UnreaL tarafından 09.04.2004 (02:16) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Son bölümümde Polat'ın Testere'yle konuştuğu sahne bana Godfather'i hatırlattı. Michael'ın eniştesiyle konuştuğu sahne... Halit'ten de kurtulduk
Dizi baya güzelleşti ama Çakır'ın ölmesini hiç beklemiyordum.Oktay Kaynarca ile yapımcılar arasındaki bir anlaşmazlık yüzünden diziden çıkarılmış diye duydum. Anlaşmazlık da para meselesiymiş. 50bin$ istemiş bölüm başına falan... Pek de inanmadım açıkçası. Doğru mudur acaba?! |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
tv'de roportaj vermis; "senaryo boyleydi. olmem gerekiyordu." diye. para meselesini duymadim acikcasi. gerci, turk kanallari izlesem, kesin showtv'nin bir yerlerinde haberi gecer.
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Türkiye gerçeklerini yansıtması konusuna tam olarak katılmıyorum. Ya da şöyle diyelim insanların böyle bir gerçek varsa bile bunu hakikaten kıro dediğiniz filmlerden öğrenmesine gerek yoktu. Bundan yıllar önce hiç birşey okumayan duymayan biri sadece susurluk raporunun bir kaç sayfasını okusaydı o bile yeterdi.
Bence burdaki durum gerçekliğin ne üzerinden bulunduğu değil,herkesin içinde bulunduğu gerçeklik. Önemli bir kitle hayatı bu tür saçmalıklar üzerinden yorumluyorlarsa,onlara göre realite buysa biraz geç kalmış olmuyorlar mı? Hayatı Fenerbahçe tutmak,akşam kaveye çıkmak, çizikli pijamasını giyip televole seyretmek, bu tür dizileri seyretmekten ibaret sananlara ne denebilir ki! Ben dediğiniz şeyi hiç seyretmedim ve evet ukalalık yapıyor olabilirim çünkü bu dizi çok sanatsaldır falan filan... Bildiğim tek şey var; servetleşme yaşamamış,sendikalaşma,sanayileşme,elle tutulur hiçbir devrim yaşamamış olan toplumun sanatçı geçinen parçacıkları herşeyi yeniden uyarlıyor. Ünsal Oskay'ın deyimiyle birdenbire uydurulan bu kalıplarla kendi yanlış diyalektiğiniz içinde doğru gibi görünen birşeyler ortaya çıkıyor. Dizilere bi göz atığımızda dağ başında başkanlık yapan kadın(oyarlar adamı),masada yemek yiyen bir ayağı avrupada modern ağa,etrafında berezilya dizilerindeki uşaklar hesabı bi dizi mixed maraba...,Amerikan filmlerindeki gibi memleketi kurtaran ve doru bildini yapan polisler. Yok böle bişi kardeşim bunları siz uyduruyosunuz. Herşeyi batıdan çaldığımız gibi bunlar da tepeden inme... Eminim bu dizide de bol bol aynı saçmalık devam ediyodur. Allah izleyenlere ve izleyenleri dinleyenlere sabırlar versin.
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
@dirtyrider: Bir çok konuda haklısın ama hiç izlemediğin bir dizi hakkında yorum yapmanın mantığı nedir allah aşkına?? Şöyledir, böyledir diyeceğine 1 kere izleseydin ne olduğunu anlardın. Yok asla izlemem diyorsan, o zaman yorum yapma. Kıro da olsalar -ki en hiç öyle olduklarını düşünmüyorum- ortada bir emek var ve bence en azından saygı duymak gerekir. Kimse kimseye bu diziyi zorla seğrettirmiyor.
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Bu kıro lafını zaten sevmemiştim ama burda arkadaş kullanmış kelimeyi ve devam ettirdim anlaşıldığını düşünerek...Sözkonsu kıroluk; olayın mantığındadır yoksa hiçbir şahısla alıp veremediğim birşey yok. Emek-Değer teorisini de yeterince yakından 9 yıl kadar okuduğum için bu yorumunuzu demagojik buluyorum. Teşekkürler
|
|
|
|
#30 (permalink) | |||
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Alıntı:
Alıntı:
"aman efendim ya aslında ben şimdiye kadar hiç sinemaya gitmedim. ama bu sinema denen şey iğrenç birşey, yani ne bileyim, si.. ile başlıyor. ..ma ile bitiyor. .." eyvallah. ay nası güldüüm şimdi:P Alıntı:
bu konu başlığı altında bu toplumun hangi devrimlerden geçtiğini (hukuk-eğitim-kıyafet-alfabe-...) anlatmak üzerime vazife değil. merak eden 1900-1940 yılları arasını br inceler. 1920-1930 da yeterlidir aslında. neyse konuyu toparlayalım, dizidir bunlar.. gerçekleri yansıtmak zorunda değildir. teşekkürler.
@Airties Kablosuz İletişim Mesaj Atlantis tarafından 10.04.2004 (09:44) yeniden düzenlendi.. |
|||
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!