Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » kurtlar vadisi

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 26.02.2003   #1 (permalink)
siegfried

siegfried's Avatar

Yer: bursa
kurtlar vadisi

forumumuzda bu diziyi izleyen var mı acaba çok merak ettim.
ben bu diziyi izliyorum ve kime "ben kurtlar vadisini izliyorum" desem, "ayy kıroo böyyk kekoo öyyk" diye laflar söylüyolar, ama bence hiç alakası yok. bence türkiye'mizde yaşanan gizli olayları cesurca ortaya koyan bir dizi. izleyenler bu dizi hakkında ne düşünüyorlar? izlemeyenler ne düşünüyolar, merak ettim.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 26.02.2003   #2 (permalink)
Xcoder

Xcoder's Avatar

Yer: Essen
Bende izliyorum aslinda cokda sevdigim söylesenemez ama seyrettikce baglicak gibimi ne bende o yüzden izliyorum türkiyede dönen drein develt denen olayi anlatiyor ve türkiye ve bunun gibi ülkelerde yasanan cikar iliskilerini.
Xcoder şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 27.02.2003   #3 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
çok iyi rol yapan oyuncularla hiç rol yapamayan oyuncuların toplandığı bi dizi. bi kere falan denk geldi, izlemiştim. atmosfer tam verilememiş diye düşünüyorum, mafya babalarının gaddarlıkları beni yeterince ürkütemedi.
Old 27.02.2003   #4 (permalink)
lynx lynx

Xcoder sanırım bilerek drein develt yazmışsın...
bence o en kötü adam rolündeki adam(adını bilmiyorum)hiç kötü adam rolüne gitmemiş.adamın yüzünden nur akıyor kalkmışlar kötü adam yapmışlar .hemde enkötüsü.(kim anlamışsınızdır heralde )...
lynx lynx şu an çevrimdışı  
Old 27.02.2003   #5 (permalink)
atiLLa

atiLLa's Avatar

Yer: St.Petersburg
deliyürek'ten sonraki mafya-devlet ilişkileri ortasında ilerleyen bir dizi.
- dizinin başrolünü üstlenen karakterinde sorunlar var.. estetik ameliyatından sonra kendisine fiziken benzemeyen daha zayıf ve uzun bir karakter olması inandırıcılık açısından başarısız.
- yeni karakter polat ise osman sınav'ın gözdesi imiş. fizik olarak iyi.. ancak suratındaki mülayimlik ve harektlerindeki durgunluk role yakışmadığını gösteriyor. daha çok romantik ve duygusal filmlere gidecek bir tip..
- senaryonun güncel konularla alakalı olması filmi çekici kılıyor. konuların senkronizasyonunu çok iyi başarıyorlar. bilinen gerçeklerin daha yalın ve basit bir şekilde bir kısmının seyirciye aktarılması da filmi cazip hale getiriyor. savaş konusunda ihtar veya sansür almazsa iyi.. ayrıca senaryo da ömer lütfi mete'nin olmaması da büyük bi eksiklik..
- yer yer basit hatalar mevcut.. en barizi bomba ile patlatılan arabanın sadece heryerinden aniden alev alması idi.. ne havaya uçtu ne de parçalandı.. üstüne üstlük maketin kolunun bükülmeden aşağı inmesi komikti.
- bunca olay arasında bir tek polis görememek büyük bir eksiklik geldi bana.. mafya dizisi diye lanse edildi ve adına yakışması için onca insan öldürüldü ama bir gün çıkıpta şu şurada ölmüş diyen veya olay yerine gelen polis görmedim.. belki ben kaçırmış olabilirim..

sonuç olarak; manevi değerlerin de yer aldığı, buna rağmen aşk sahnelerinin de geçtiği, kültürlü bir aile de yetişmiş bürokrat bir gencin, kgt denen kamu güvenlik teşkilatı tarafından eski hayatı silinip yeni bir hayata başlayan sonra da konsey denen üst düzey mafya grubuna karşı verdiği vatanı kurtarma çabasının geçtiği dizi. kabadayı emmi ile "mafya" terimi güçlendirilmiş, eski hayatındaki secgilisi elif ve babası müezzin ile yer yer duygu yüklenmiş mafya-derin devlet olaylarına ilgi duymayan insanlara hiç bir şey veremeyecek bir dizi..

Mesaj atiLLa tarafından 27.02.2003 (02:18) yeniden düzenlendi..
atiLLa şu an çevrimdışı  
Old 27.02.2003   #6 (permalink)
siegfried

siegfried's Avatar

Yer: bursa
abi göz göre göre duran emmi öldü gitti zavallı yaa.. nasıl üzüldüm.. dizi olduğunu bilsemde içim bi tuhaf oldu. acaba gerçekte de böyle şeyler var mı? yazık yaa

aslında benim topiği açma amacım, dizinin oyunculuğu kılı yünü değil işlenen konuyu tartışmaktı. bu konu hakkında düşündüklerinizi merak etmiştim
Old 28.02.2003   #7 (permalink)
onderonderozbek

onderonderozbek's Avatar

Bence senerya biraz zorlama olmuş. Hafif nikita'dan esinlenmeler yapıldı başta sonrada klasik Deli Yürek çizgisiyle birleştirilmeye çalışılmış. Konuların güncelliğine gelince zaten bunlar Deli Yürek tede işleniyordu bence çok radikal yenilikler içermeyen bir dizi...
onderonderozbek şu an çevrimdışı  
Old 28.02.2003   #8 (permalink)
Murathan

Murathan's Avatar

Yer: ISTANBUL
Deliyürek filminin ardından Osman Sınav ve ekibinden daha iyi bir yapım beklerdim doğrusu vaktim olmadığı halde özellikle içimdeki o beklentiden dolayı bazı bölümlerini seyrettim ancak yukarıda da belirtilmiş polat tiplemesi başroldeki arkadaş oturmuyor hemde hiç oturmuyor başrole..Oyuncu kadrosu oturmamış yani.

Beklentim Osman Sınav ve ekibinin daha iyi işler çıkartarak yoluna devam edeceğiydi ancak bu defa yolunda gitmeyen eksik olan çok şey var.

Konu olarak fazlaca bir değerlendirme yapmaya gerek yok bu tarz hayatlar dizideki haliyle olmasada benzerleri yaşanmıştır yaşanıyor..Bunuda herkes biliyor.
Sadece Türkiye değil KKTC ..vs...

Diğer ülkelerde de yaşanan bir derin devlet muamması var ancak her devletin yapısılanması ve gelişmişlik vs..'ye göre değişiyor yaşananlar...

Kimi yapılanmaların içinde daha güçlü devletler var kimileri zaten güçlü kendi içlerinde bir grubun yönetiminde vs..
İstihbarat örgütlerinin hangi devlet olursa olsun çalışma şekilleri malum konular ancak derinlemesine bilinmemesi ve insanlara gizemli gelmesi ve bu tarz dizilerde birde mahalle delikanlılarının kahraman haline getirilmesi insanları ekran karşısına geçiriyor.

Senaryo (Hatta senaryo danışmanları..) Teknik kadro vs. çok iyi
ancak oyunculuk noktasında berbat bir dizi olmuş...

Şu yazıyıda sırf Osman Sınav'dan daha iyi şeyler çıkacak diye beklentim olduğu için yazdım ama suya düşürdü...

Bazı bölümlerinide neredeyse komedi diye seyredecek millet..
Murathan şu an çevrimdışı  
Old 01.03.2003   #9 (permalink)
Binus

Binus's Avatar

Yer: Ankara
karakterler ile aktorler arasındaki bagıntı hakkındaki yorumlara bende katılıyorum. bence bir cogu uymamıs. ve son olarak senaryo bir cok yerde zorlama olmuş. Osman Sınav'ı kaliteli biri olarak bilirim, Zaman icersinde bunlar aşılır umuduyla bekliyecem
Binus şu an çevrimdışı  
Old 01.03.2003   #10 (permalink)
Dd_LynCh

Dd_LynCh's Avatar

Yer: İstanbul - Ortaköy
Ne oyunculuğu arkadaşlar?? Bence herşey çok iyi. Konu da mükemmel. Oyunculuk konusunda herkesten aynı performansı beklemek bence çok yanlış olur çünkü zaten ülkemizde bu işi çok iyi yapan kaç kişi var ki? Deli Yürek'te Kuşçu rolündeki elemean çok iyiydi ama bunlar tek tük olur dizilerde. Kurtlar vadisinde baya var... Deli Yürek kadrosundan hiç kimse yok. Nedenini bilmiyorum ama sanırım bilerek yapılmış...
Dd_LynCh şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
vadisi , kurtlar

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 20:42.