Zoque.Forum
»
Kurallar bazen gereklidir
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
forum kurallarını yine okudum. Genel olarak "kurallar çiğnenmek için vardır" düşüncesini benimsesem de, bir arada bulunabilmek için kaçınılmazlar... Ocal.net'e artık yazmama kararı almama neden olacak kadar büyüyen kişiler arası saygısızlığa izin verme durumunu burada görmeyeceğim için mutluyum.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Saygısızlık??? Hem de malina gibi birisine??? Cık, cık, cık...
![]() Bu forumda böyle bi şey olursa, bi daha buraya adımımı atmam. Sevgili malina, senin önümüzdeki doğum gününe kadar, sana kendi ellerimle Photoshop'ta kaplumbağalar yapacağım. Şimdilik o kadar iyi değilim ama doğum gününe kadar (nasılsa önümde süre var) gayret edip, kaplumbağa yapmayı öğreneceğim, bizi bırakmazsın di mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Balik_adam; artık senin de sadece burada yazacağını öğrenmek ne güzel
)Verdiğin habere çok sevindim, ölmez sağ kalırsam daha sonraki doğum günleri için de bekleyebilirim ama daha önce yaparsan hoşuma gider ![]() Ansugo; üzgünüm... Geri dönmemek için köPage Rankingüleri yaktım ... http://www.webdersleri.com/webyasam/malina-06.htm |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ama malina. Lütfen unutmayın. Siz o forumda bu sıralar düşen seviyeyi yükselten nadir kişilerden birisiniz.
Ama maalesef size lütfen gelin diye yalvaramıyorum. Çünkü inanın kimsenin böyle birşey demeye hakkı yok. Dediğim gibi haklısınız. Umarım birgün Ocalnette eski haline döner. Ben ilk girdiğimden beri böyle terbiyesizlikler görmemiştim. Açıldığının yaklaşık 3 ya da 4. gününden beri girdiğim bir forumdu. Girmediğim gün kendimde eksiklik hissettiğim bir forum. Halen de öyle ama... Neyse.. Siz zaten köPage Rankingüleri yakmışsınız ![]() Teşekkürler. Selamlar |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
C00101100
http://www.ocal.net/ubb6/cgi/ultimat...&f=16&t=000591
mesaj tarihi: 18 Temmuz 2001 - 23:05 o sayfadaki nick'im "sLYsHARk" ayrica kayit numaram 71. aslinda o kadar eski elemanlarindanim ocal.net 'in. kaybetmeye mahkumlar. mesaji okursaniz derdimi anlarsiniz. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!