Zoque.Forum
»
Türk Telekom’dan internete zam
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: çorlu
|
bi fikir geldi aklıma ..hemen aktarayım dedim....
telsim madem gprs sistemi ile 5 milyona sınırsız int..yapıyo..bunu pekala tel hattı sistemi ilede yapabilir.. böyle değişik sistemler mevcut bu konuda....turkcell olsun telsim olsun değişik alternatifler yapabilir.. devlet yapmıyo zam yapıyo diye özel sektör.ne güne bence bu konuda da sitede yer verelim direk bu kişilerle bağlantıya..geçilsin.... mail gönderilsin..... |
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Yer: çorlu
|
yanlış anlamışın hocam ben dedimki.
bunu pekala telefon. hattı sistemi ilede yapabilir.. mesela.geliyo senin iş yerine takıyo bi alet.. bununla sana 5 hat falan veriyo.ne oluyo..tel.konuşmöaların dk. bilmem kaç para...ucuz yanii.dedimki böle bi sistem geliştirsinler.dial-up la bağlan kötü bi şey demedimki.... ppek mantıklı değil ama şu pahalılık insana neler düşündürüyo... ![]() |
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
hımm.. Anladım.. Zor iş.. Bence bu işi hukuka uuygun şekilde düzeltmek gerekir. Bunun için herkesi internet_siz-subscribe@yahoogroups.com grubuna üye olup birşeyler yapmaya davet ediyorum.
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!