Zoque.Forum
»
elvada forum
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#22 (permalink) |
|
Hayırlı Teskereler olsun, Azizlerin efendisi
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Askerlik yerim Kütahya çıktı. Havacı er olarak askerliğimi yapacağım. Belkide F-16 kullanırım
Forumu internet kafelerden takibimi sürdürebilirim artık. Benim duyduğum bir hikayede bölükteki rütbesi en yüksek olan komutanın makam otosunun şöförü olan er bir yerlere giderken önlerine çıkan erlere selam verdirir. Uzaktan arabayı görenler komutan geliyor diye hemen selam dururlar. Olayı anlayan erler artık selam vermez olurlar. Bu defada komutan geçerken bazıları hareket çeker. Herkese selamlar sevgiler
mezarlıklar; yerim dolmaz, diyenlerle doludur. Mesaj lordofthesaints tarafından 10.04.2003 (09:45) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Herkese merhabalar. Acemilik bu hatfa sonu bitiyor. Usta birliğini Eskişehirde yapacağım. Ufak tefek zorluklar olsada rahat bir acemilik geçirdim. Umarım herkes benim gibi iyi bir yerde askerlik yapar.
Herkese iyi çalışmalar
|
Zoque'a hoşgeldiniz!