|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Text veya benzeri bir formatta Türkçe imla kılavuzu aranıyor
Text veya benzeri bir formatta Türkçe imla kılavuzu arıyorum, TDK'nın sitesinde yok. Elinde olanlar veya bilenler varsa sevinirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Hmm teşekkürler ancak ilişkili olarak sadece bir sözlük var o da ingilizce > Türkçe
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Teşekkürler kaçırmışım onu buldum ancak program text olarak bir kaynak sunmuyor imla kılavuzu kendi formatlarında sadece .exe olarak kullanılabiliyor.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Aslında ben tamamen word' ün imla kontrolü yaptığı kelime veritabanı gibi bir dosya arıyorum. Bir nevi web tabanlı yazım kontrolü yapmayı planlamaktayım da. Yani imla kılavuzu aslında isteğimi kaşılamıyor. Bende yeni idrak ettim ![]() mesela Amca Amcam Amcaları Amcanın gibi her bir kelimenin her hali falan olmalı. Bu tip bir şey nasıl bulabilirim ancak hiç bir fikrim yok, bir de eğer bunu bulabilirsem DW MX e Türkçe sözlük eklentisi yapmayı planlıyorum.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
soul, hocam sen işi bayağı ilerlettin. Açık kod VT yönetimi, soultip, ayrıca asdfclub vb. çalışmalarını "hayranlıkla" izliyorum ve devamını bekliyorum.
Ayrıca aradığın şeyi bulman biraz zor olacak sanırım. Bayağı ayrıntılı bir şey; ancak Microsoft'a danışsan Word'de kullandıkları sözlükle alakalı, belki yardımcı olurlar.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
teşekkürler @troddlerAslında ben bu esas kaynak TDK dan istedim. Hatta kendilerine elmek ( ) attım ancak bana vermediler ! herhalde devlet sırrı falan, ama sağolsun genel ağdaki sitelerinden gönderdiğim elmekleri kısa sürede yanıtladırlar.Hayır istediği kullandığım dil. Çok mu şey istiyorum bende anlamadım. Yani ne tip gibi bir sebepler vermeyebilirler ki ?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!