|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Bu şarkıyı bilen?
Bu aralar bir şarkı takıldı dilime. Aslında çok da tarzım değil ama Hint müziği işte. Söyleyen şahsı bilen ve duyanların yardımına ihtiyacım var. Şarkı şöyle gelişir... Cori Cori lombononi lombononi. Çuka çuka tombotoni tombotoni Bizim Honkiponki gibi birşey işte. Hintçem iyi değil. Kızmasınlar. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
hazır konu açılmışken bende gireyim.. şu şarkıyı (daha doğrusu şarkı ve şiir karışık) bilen var mı?
bu yaralar bereler, sanadır bileler.. göreler aşkımı.. şahidim gök kubbe.. aşığım bekletme..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Magician eywallah dostum pek makbule geçti sağolasın.
Hintçe kolaymış yazıldığı gibi okunuyor okunduğu gibi yazılıyor. __________________________________________________ Bir film vardı. İzleyememiştim. Bulursam Divx' ini indireyim. Sarışın bir balerin bayana zenci bir arkadaşımız hiphop öğretiyordu falan. İsmini hatırlayamıyorum. Only you gibi bir şeydi. Ama değil. ____________________________________________ Teşekkürler, Saygılar, Sevgiler yada Neeee----y---sssseee |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
kimse bilmiyor mu benim yazdığım şarkıyı yaa? çok önemli lütfen..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
aradığım şarkıyı buldum, "İclal Aydın - Zor günler"
kesinlikle tavsiye ederim bi dinleyin derim.. kendim sordum kendim cevapladım hey allahım
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
arkadaşlar hazır şarkı konusu açılmışken sorayım dedim..
reward'ın dı reklam galiba. capon saç stiline sahip bir hatun tipsiz bir eleman için koşup duruyor. arkadada run baby run now diye duyuluyor şarkı.. adını biliyormusunuz ? kazaada run baby ve run baby run now diye arattım sonuçlar istediğim şarkı çıkmadı
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!