Zoque.Forum
»
"bireysel internet bankaciligi"
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Bursa, TR
|
Alıntı:
![]() Bu arada ben aşağı yukarı hepsini kullandım bi tek garanti'ninkini kullanmadım. O sebebden yorum yapamıyorum En kısa zamanda onu da deneyelim bakalım. Çok güzel anlattın. Sen bence pazarlama birimine geç :P Saygılarımla
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
ben yapı kredi ile çalışıyorum bir yıldır ve çok çok iyiyiz bu sıralar.
iş bankasında iki adet hesabım var ama kılavuz hesabım belli olmadığı için onlarla interaktif işlemlerimi yapamıyorum. iki haftadan fazladır yeni bir interaktif hesaba o iki hesabı aktarlamalarını bekliyorum. yapı kredinin telewebine göre işbankasının interaktifi daha kullanışsız ve garip (sadece iki kez login oldum) ayrıca yapı kredinin işlem puanlarıyla bir sürüde hediye aldım ![]()
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
konuyu gec fark ettim
![]() ben usd ve tl hesaplarimi Akbank net bankaciligindan kullaniyorum..gayet iyi ama USD olarak biryere eft filan yapilamiyor.bilmiyorum diglerindede boyle mi ama... gerek talimat verme , gerekse diger islemlerde kullanisli ve tavsiye ederim ... bu arada islemlerden komisyon alinmiyor.. (havale,eft v.s.) |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!