Zoque.Forum
»
Sizin internet ne durumda
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ya arkadaşlar, bendeki bağlantı da dial-up ama sizin gibi öyle "zoque dışındaki yerlere zor bağlanma" sorunu yok. Ayrıca şu an itibarıyla her yere girebiliyorum neredeyse. Hotmail, Yahoo vs.
Düzel di mi ne? ![]()
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Benim buradan da MSN ye girmek mümkün değil. Emailleri yavaş yavaş almaya çalışıyorum. günde 10-15 tanesini anca alabiliyorum.
Bu arada internetin kağnı hızında olmasının sebebi (varmış gibi kendini göstermesinin sebebi) Hasar gören hat türkiye internet yoğunluğunun %80 gibi yoğunluğu taşıyormuş. Benim gibi ttnet kullanıcıları %20 lik kısım olan uydu bağlantısını kullanıyoruz şimdi birden hızımız 1/5 oranına düşmüş yani ![]()
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Benim işte uydu bağlantım var sorun yok ama,
evden de NETone kullanıyorum genelde gece 12den sonra bağlanıyorum ve dün akşam mesela canavar gibiydi, sitelerinde uydu kapasitelerini 2-3 katladıklarından bahsediyorlar, ilgili bir servis sağlayıcı... tavsiye edilir..... |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Tek istediğim namecheap.com'a bağlansın yeter. Biten domainler ve alınması gerekenler var. Müşteriler rahatsız ve bende.
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
7.68 kb dosyayı yüklemek için yaklaşık 45 dk dır bekliyorum hesaplayamadım ama byte bile değil yükleme hızı bırak kb yi ... Eskiden ne kadar iyi idi (kablonetin ilk zamanları bağlantıyı tavana vururduk illegal yollarla) şimdi bunun cezasınımı çekiyoruz ne
Neyse ki dosya yüklendi bu kadarı da yeter... ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!