Zoque.Forum
»
Sizin internet ne durumda
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Sizin internet ne durumda
Son cezayir depreminden sonra SMW3 kablo hattında meydana gelen hasardan dolayı internet bağlantım kağnı hızı ile ilerliyor. Amerikada bulunan serverımla bağlantım kopma seviyesine geldi. Email alış verişlerim bir son bir iki gündür yok denecek kadar az.
256 KB lik ADSL hattından sanki gprs ile bağlanıyrmuşum gibi veri geliyor. Sizde durumlar nedir??? Not: Cezayir depreminde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
azizciğim, bizim internette [=isdn] dial up seviyesinden hallice
yurtdışı çıkışlar rezil durumda yalnız... MSN yok, Hotmail hesapları doldu allah'tan zoque fena açılmıyor ![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben bir ara Hotmail'e bağlanmıştım ama daha sonra yine bağlanmamaya başladı.
Yabancı sunucu - yerli sunucu ayrımı yok gibi geldi bana. Kafasına göre bağlanıyor ya da bağlanmıyor. Hotmail'e bağlanmıyor ama mesela cwd.dk sitesini açıyor; ya da başka yabancı siteleri. Bu neyle alakalı peki?
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: LND
|
sabah bir ara iyi gibiydi gene göçtüm...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben, genellikle akşamları bağlanıyorum şu sıralar. Saat 22:30'dan sonra Hotmail erişimi - yavaş da olsa - var.
[ dial-up ]
Myself me = new Myself(); Mesaj gemeaux tarafından 29.05.2003 (22:09) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kablonet kullanıyorum, fecaat..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!