Zoque.Forum
»
Bursada T-shirt Baskı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
meridyenin oralarda, (sönmezin arkası) büyük iskender civarlarında B'le başlayan bi yer vardı.. ama adını bilmiyorum. poster yaptırmıştım, t-shirt'te yapıyolardı.. ama inegöl çarşısındaki şenol daha iyidir sanırım..
bu arada ne çok bursalı varmış burda breh breh breh ![]()
|
|
|
#12 (permalink) |
|
hadi bi de toplantı yapalım bari....
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
onuda ben açmıştım
![]()
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
webulent haklı... Daha önce de konuşmuştuk o olayı heehe. Hizir ile ben de geliyordum hesapta. İstemci de geliyordu Havada, karada bir satış söz konusu oldu Ben de bu satış organizasyonuna dahildim açık konuşmak gerekirse heheAslında adam gibi bir organizasyon yapılsa ne kadar güzel olur. Açıkçası ben öyle yeni sevgililer gibi kafede oturma taraftarı değilim İstanbul'dakine taş çıkaracak bir olay olsa en güzeli.Ne biliyim şöyle çılgınlar gibi eğlensek filan :P Boy boy fotoğraflar çekinip eheh toplantı böyle olur işte desek...
|
|
|
#18 (permalink) |
|
metro ile gidiliyor dimi oraya iyi hadi ben gecendede hizir abimi başkan yapmıştım yine seni yapıyım mı?
Sen teşvik et ozel msg falanda at..
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Hizir Abisi
kaşınmayalım lütfen... Neyse polemiğe girmeyelim seninle sonuçlarını biliyoruz ![]() Bu arada Aqua Park ne alaka ya hehe ıslak ıslak. Bence adam gibi gerçek bir organizasyon yapalım eğer böyle bişeyi geleneksel hale getirmeye niyetiniz var ise. Başta Hizir destek verirse ben girerim olaya. Dedim ya geyik geyik kafede oturmak iş değil işin aslı. Büyük kesim çalışıyor (sanırım) ve açıkçası hoş bir organizasyon olması beni çeker. Hem de çok eğlenebiliriz gibi. Eğer bu tip bir düşünceye ilgi var ise Higs açsın Geleneksel Zoque Bursa Toplantısı diye bir başlık. Onun altında konuşalım edelim...
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yav beni karıstırmayın bu sefer
, en büyüğümüz olaraktan MmarlonN toparlasın ben ardından gelirim.bir ara da geleneksel zoque bursa masa tenisi müsabakaları yapalım , zaten ufacık yer sonuçta, sık sık buluşulabilir , ardından geleneksel zoque bursa pilav günü falan gelir ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!