Zoque.Forum
»
Bursada T-shirt Baskı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bursada T-shirt Baskı
Bursa'da tshirt baskı yapan yer var mı?
Ama ben transparan gifimi verecem o mesela yeşil tshirt'e basacak o şekilde yani Yazıyı onlar yazıp siyah tshirt'e değil...Saolun
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
İnegöl pasajında Şenol var. Metal Shop. Beyaz renk direk transparan oluyor. Yani beyaz renk yerine T-Shit ün rengi neyse o görünüyor.
Birde iki katı para verirsen tam istediğin gibi oluyor sanım . İki kat basıyorlar. Anlatamayacağım tam bilmiyorum. T-shirt senden olursa normal baskı 2.500.000 TL Yıkarken ve ütülerken dikkat etmen gereken püf noktalar var. Ben etmedim 3 t-shirt heba oldu. Bir de TKM nin sırasında sadece fotokopiyle uğaraşan bir yer var görünce anlarsın orasıda yapıyor ama çok bekletiyorlar. Bir deee Büyük İskender' in sokağında var bir yer ama oraya hiç yaptırmadım bilmiyorum nasıldır! Budur...
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
TKM Sırasındaki Magic Copy (Biraz pahalı)
Garajdan Fomaraya doğru Xcopy var ucuz ve baskı kalitesi yüksek makineleri var. Fomaradan Heykele dönüşün olduğu yerde (Üst köPage Rankingü gibi bir yer varya alt tarafı) bir copy center var.Hatta ürünlerini camlarda sergilemişler. ___________________________ Ben yaptırmadım. Yıkanınca çıktığı doğruymuş. Bunun bir kalitesi mi var? 1.kalite 2. kalite gibi? Ne yapmalı? Aslında yapsak bişeyler fena olmaz? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Benim bildiğim kadarı ile İnegöl Çarşısı'ndaki dükkan bu işi bayağı güzel yapıyor. Bizim şirkete zamanında iş yapmıştı. Bayağı özeniyor ve kaliteli malzeme kullanıyor diye duydum.
Ben de sanırım geçen seneden kalma, bu işletmeden çıkmış öyle bir baskılı t-shirt var. Hala giyiyorum. Tabiki zamanla bir takım renk vs. kayıpları olmuyor değil. Onu önlemenin en iyi yolu serigraf baskı ama sadece bir t-shirt için kalıp hazırlatmak ve baskısının yapılması çok pahalı bir olay. Ama çok sayıda olursa hem fiyatı uygun oluyor hem de kalite çok daha yüksek ve uzun süreli oluyor...
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Düşünmüyor değiliz arkadasla universite davası olmayacak olsa alacaz baskı aleti elalem gibi kurkafa yapmıyacaz gercek grafikler (alllahh allahh)
ama universite işte...Ben site tutarsa yaparım 50 tane falan bastırırız ben şimdi oss.gen.tr için kendime bastıracam sadece tabi egzo zuppes gibi arkadaslarada basarız undertaker,MmarlonN sizin uni bitti ama isteyin sizede bastırayım. ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!