Zoque.Forum
»
ALEXA.com da ilk 500 deki tek türk web sitesi ve diğer siteler
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Alexa daki sıralamada Yahoo ve MSN den sonra gelen 3. http://www.daum.net ve 4. http://www.naver.com 'un dilleri sanirim japonca ve japonlar ile birlikte korelilerde giriyor herhalde bu ne oldugu belirsiz sitelere. Dünyada internet kullananlardan kaçı bu dili biliyor da bu kadar yuksek ziyaretçi alıyorlar anlamadım..
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
ufak bi arastirmadan sonra sitelerin güney koreli sirketlere ait oldugunu buldum. Domainler seuldan alınmış .
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
yani ilk 20 e de baktıgında bir cok kore ve japonya sitesi goreceksin.Adamlar giriyor nete ama biz bilmiyoruz.Biz onlarınkine girmediğimiz için.
Farklı internetlerin adamıyız bi yönde.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
dogru yarısı girse diğer tüm ülkelerin girdiğinden biraz daha fazla
![]()
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Re: ALEXA.com da ilk 500 deki tek türk web sitesi ve diğer siteler
2003 den itibaren baya ilerle kaydetmiş ilk sıralardaki türkçe siteler. Örneğin mynet 431.likten 171. kadar yükselmiş. Hürriyet 701 den 283, Milliyet 900 den 229. çıkmış...
ilk sıralarda yer alan diğer siteler Yonja.com www.yonja.com MSN Türkiye Arkadaş arama, ücretsiz programlar, alışveriş ve Microsoft servisleri. www.msn.com.tr HABERTURK.COM Türkiye'deki bağımsız gazeteciler tarafından kurulan, özel ve cesur haberleri ile büyük ilgi ile izlenen HABERTÜRK grubu, HABERTURK.COM, HABERTÜRK TV VE HABERTÜRK RADYO 90.5 ile Türkiye'nin en özgür haberlerini yayınlamaktadırlar. www.haberturk.com E-kolay Turkiye'nin en kapsamli portali... Haberden spora, sagliktan bebege, oyundan sehir rehberine kadar pek cok icerik kanali ve servis sunuyor kullanicilara... www.e-kolay.net Sabah Günlük gazete. www.sabah.com.tr GittiGidiyor.com Türkiye nin en iyi ve en büyük online açık artırma sitesi. www.gittigidiyor.com InternetHaber Türkiye'de TV'si gazetesi olmayan, gercek gazetecilerin emegiyle büyüyen haber portali. www.internethaber.com Haber7com Bu noktada haber var. www.haber7.com Sahibinden.com Çeşitli konularda seri ilanların görüntülü fotoğrafları ile yayınlandığı web sitesi. www.sahibinden.com Hepsiburada.com bilgisayar, ofis ve kırtasiye, telefon, çocuk, ev elektroniği, film, kitap, müzik, ve hediyelik eşya kategorilerinde ürünler satılıyor. www.hepsiburada.com Ntvmsnbc Ntv ve Msnbc işbirliğiyle hazırlanan, sürekli güncellenen haber sitesi. www.ntvmsnbc.com Superonline Guncel ve Goruntulu Haber, Canli Yayin, Oyun, Galeri, Chat, 3D Chat, Arkadaslık, Alisveris, Kultur ve Sanat, Saglik, E-posta, ADSL, Telekom Hizmetleri. www.superonline.com Siberalem.com Online arkadaş arayanlara yönelik portal, içeriğe ulaşmak için zorunlu ücretsiz üyelik sistemi bulunuyor. www.siberalem.com Milli Eğitim Bakanlığı Genel duyurular ve bakanlık ile ilgili bilgiler. www.meb.gov.tr Kariyer.Net İş arama, özgeçmiş oluşturma, kariyer rehberi ve şirket tanıtım bilgileri. www.kariyer.net Garanti Bankası Bireysel, kurumsal, ticari, işletme ve internet bankacılığı hizmetleri vermektedir. www.garanti.com.tr ve kişisel sitemde 700.000 liğe kadar yükselmiş durumda. Alexa'nın 100 milyon internet sayfasınu göze aldığını varsayarsak kişisel bir site için iyi durumdayım http://www.alexa.com/data/details/ma....erolsahin.com
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: londra
|
Bence burda Alexa istatistiklerini baz alarak konusmak cok anlamsiz niye diyecek olursaniz Alexa tam bir sacmalik hic bir sekilde dogru olcum yapmiyor bu yuzden tabiki verdigi listelerde yanlis.
Bilmiyorum tabi bana katilanlar olurmu? ama bu benim gorusum. Bu yuzden simdiye kadar Alexa'yi hic bir zaman referans almadim almiyacagimda ![]() |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk |