Zoque.Forum
»
ALEXA.com da ilk 500 deki tek türk web sitesi ve diğer siteler
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
zoque.com : 431,266
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
forum.zoque.net:50,986
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
mymail.mynet.com ~ 21%
uyeler.mynet.com ~ 14% mynet.com ~ 12% ________________________ yani daha cok mail buluyorlar. ilk iki link, mail icin.. ucusunde de ana sayda cikiyor, ki mail e ulasmak icin ana sayfadan giris yapilmasi dogal. arkadasim.mynet.com ~ 9% sohbet.mynet.com ~ 8% eposta.mynet.com ~ 7% pano.mynet.com ~ 4% oyun.mynet.com ~ 4% haber.mynet.com ~ 3% arama.mynet.com ~ 2% kategori.mynet.com ~ 2% kadinca.mynet.com ~ 1% e-kart.mynet.com ~ 1% eposter.mynet.com ~ 1% alisveris.mynet.com ~ 1% market.mynet.com ~ 1% mysite.mynet.com ~ 1% oyun1.mynet.com ~ 1% spor.mynet.com ~ 1% ekart.mynet.com ~ 1% havadurumu.mynet.com ~ 1% finans.mynet.com ~ 1% email.mynet.com ~ 1% ______________________ Sirf bu yüzden.. bir kac mail server denemesi yapmistim "Ne sitesi yapsak tutar" sorusunun cok güzel bir yaniti aslinda turkce bir mail servisi. ve yaninda birkac ürün daha sunmak. Türkiyenin ve dünyanin (1. Yahoo! , 2. MSN.com /Hotmail girisleri MSN üzerine tasindiktan sonra 2. siraya yerlesti) "cok ziyaret edilen" sitesini yapmak istiyorsaniz. ÖNCELIKLE EMAIL hizmeti barindirmak LAZIM. //2x2=4. (kimseye söylenmeyecek, muthis tutacak sir projeleri olan arkadaslara ithaf olunur.. görüldügü gibi acikca söylenebiliyor bu forumda bu tarz seyler)
Z:web 2.0 As Flowers E-kart Düşünüyorum Öyleyse e-Varim Emre Murat Tatar Duyarlı Gençlik TR Mesaj emremer tarafından 07.06.2003 (21:33) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
mynet.com ne bulurlar bilmiyorum ama en iyi portal ve en iyi site odulunu kapti altinorumcekte.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
http://www.alexa.com/data/details/ma...=www.mynet.com 444. mynet.com
http://www.alexa.com/data/details/ma....google.com.tr 453. Google.com.tr sadece türkiyeden ziyaret edileni
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim |