Zoque.Forum
»
Pixage.. Hepi börd dey du yuuuu...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Re: Pixage.. Hepi börd dey du yuuuu...
Bu nedir böyle. Her sene doğum günü. Her sene yeni bir yaş, yeni hediyeler, yeni kutlamalar
Doğum günü hediyeni beğendin umarım Nice yıllara keltoş kardeşim. Seni seviyoruz.
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Gecikmiş bir nice senelere de benden...
bu aynı thread'e devam etme işini gelenek yapıp ilginç bir sonuca ulaşabiliriz. düşünsenize 10 sene sonra bakınca baya enteresan olur.... 10 sene sonra 30ların sonları uff neyse kapatalım şimdilik... ![]() |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Alıntı:
Benim doğum günü geldi geçti. Bir iki kişi kutladı, buruk bir acıyla baktım durdum. Seninkinin geçmesine razı olamazdım.Aynı yerden devam etmek, en zarif seçenekti bence. Öyle yaptım. Mutlu olduğuna da sevindim. Nice mutlu yıllara,
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Doğum günün kutlu olsun
Bu arada senin doğumgününle birlikte forumda gözümden kaçan bir özellik daha gördüm Bana hergün bayram sana hergün doğumgünü olsun ![]()
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
heeepy böööörtey tuuuuuu yuuuuuuuu...
bir yıl daha yaşlandın ama yinede kıskanıyorum seni demeliyim, yaşlandığını belli etmiyosun ne de olsa, saçlarına kırlar düşmüyo bizim gibi ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!