Zoque.Forum
»
gprs ile telefonumdan surf yapmak istiyorum
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
pop3 destekli mail accountun varsa kontrol edebiliyorsun..
wap2mail.com'u kullanıyorum ben; bundan başka yahoo'nun da mailleri kontrol edilebiliyor sanırım kendi sitesinden. wap'ta en cok kullandığım site Google.com; sadece wap sitelerinde arama yaptirabiliyorsun ve istedigin seyleri buluyor genelde.. ayrica Google'da normal siteyi de acabiliyosun bir yere kadar.. ben zoque u acmayi denedim; acildi da yanliz bir turlu entry okuyamadim ![]() wap.sourtimes.org (eksisozluk) de en cok gezdigim wap sitesi
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
yahoo'dan mail çok rahat okunabiliyor.
birçok bankayada ulaşmak mümkün. icq için bir adres vardı ama klavye olmadığı sürece eziyet. ntv'yede ulaşılabiliyor. bunların haricinde Google var yukarıda bahsedildiği gibi. birçok sitede wml uzantılı olmasada okunabiliyor.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bir de waply var. site bookmark mantiğı ile çalışıyor. bilgisayarından waply'ye gidiyorsun. Kendi hesabını oluşturuyorsun. site içinde arama yaptırıp beğendiğin siteleri bookmark'ına ekleyebiliyorsun. Çeşitlilik zengin. Her telden site var. Daha sonra telefonundan www.waply.com/wap/ adresine bağlanıp bookmarkındaki sitelerde surf yapabiliyorsun.
@schizophrenia, ICQ'ye ben de baglanmaya calistim ama adresi bulamadım. Daha doğrusu ICQ'nün wap tabanlı bir hizmeti var mı?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!