Zoque.Forum
»
Bursa Zoque Buluşması 2003 - 29 Haziran
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Arkadaşlar,
Toplantıyı 1 hafta sonrasına yani 6. Temmuz. 2003 Pazar gününe erteleme teklifleri aldık. Bunu sizlere sunmak istiyorum. Aslında haklı teklifler. Çalışan arkadaşlarımız (hainler bunu söylemek için son haftayı beklediler ) var aramızda. Bu arkadaşlar ay sonu yapılacak bir aktivitenin bütçe açısından zor olacağını söylüyolar. Bir hafta sonra olursa hepsi paralanacak doğal olarak O yüzden böyle birşey diyorlar. Hak vermemek mümkün değil... Siz ne dersiniz? Not haftaya ertelersek maaş alanlar herkese bira ısmarlayacakmış ![]()
|
|
|
#12 (permalink) |
|
biralar zaten beleş değilmi hepsi uyuyor artık bana ama yinede 29 daha sıcak gibi
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Biralar beleş değil
Yok öyle olay heheheeh. O mekan pek uygun değildi. 29 güzel iyi hoş ama diğer arkadaşlara pek hoş değil sonuçta, ay sonu, para yok vs. gibi ![]() Bunu da düşünmek gerek sanırım.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
valla temmuzun 6 sı olursa çok makbule geçer..
bu aralar foruma işlerin yoğunluğu nedeni ile pek fazla giremiyorum.. webulent@tekboyut.com beni organizasyondan haberdar ederseniz sevinirim... ![]() |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
İstanbul transferiniz olaraktan organizasyonun 6 temmuz haftasına kaydırılmasını destekliyorum,
zira ekonomik sıkıntılar ve bazı sağlık durumlarından dolayı 29'unda gelememe olasılığım oldukça yüksekti, erteleme söz konusu olursa Istanbul'un tozunu toprağını ve gürültüsünü ardıma katıp, gelebilirim. Ama şimdilik Gündüz/Gece rezervasyonları konusunda cümle kurmak istemiyorum. Çünkü kelime bütçem de kısıtlı, maaşı alınca uzuuun cümleler kurarım inşallah. ![]()
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
herkez okey derse bizede okey.Bu arada zuppes biz ne zaman gidiyoruz istanbula ya dsi'de mi ne kalacakmısız galiba berkay ole dedi mailler gelmiyo bana serverda hata var
ozeline attım
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
pixage dışında kimseyi tanımıyorum aranızdan.. Ama bu toplantının amacı da tanışıp kaynaşmak olduğuna göre 6 Temmuz olursa gündüz programına ben de katılabilirim..
Mesaj SLarTiBarTFasT tarafından 27.06.2003 (23:52) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!