|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bugün haber aldım 5 temmuz gecesi gitsek istanbula anca hazır oluruz(hiGS uyuma).bu yüzden 6 temmuz herkez için uygunsa pürüz çıkarmak istemem.ama 4 yada 5 temmuz olursa tabiki gelirim.ama 6 temmuz zor geliyo.. -----sakın kıvırıyo zuppes die algılanmasın istanbulda olmak zorundayız 6sında hiGS ve ben... |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
yaa ben bilmiyom ne zman falan başlangıc tarihi 8 değil mi yaw bimem ben o zaman gideceksek cal zili gelirim ben aşağıya gideriz sonra
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
@ MmarlonN
Creapixel cilerden biri olarak toplantıya katılmak isterim. Fakat diğer Creapixelcilerlede konuşup onlarlada anlaşmam lazım sanırım kabul edeceklerdir. Nazik davetin ve böyle bir organizasyona önayak olduğun için teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
@ cekirge; Problem değil. İster gündüze katıl ister geceye. Gece için olanı esnek yaparız senin için sorun çıkmaz. Rezervasyonun mantığı şu takdir edersinki; nereye kaç kişi gidecek isek ona göre ayarlama yapılır, gittiğimizde sorun çıkmaz. Güzel birşey olsun istiyoruz sonuçta değilmi
![]() @ Dryope; Cevabın için teşekkürler. Gördüğüm üzere diğer arkadaşların da olaya sıcak bakmış. Katılımcı listesini buna göre düzenledik. Güzel sözlerin için de sağol ![]() @ Zuppes & hiGS ; Sizin son olayınız nedir. Neye karar verdiniz?
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Gelmek isterdim...
Istanbul da yaşan ama Bursa'sını cok özleyen biri olarak gelmek isterdim ama, bir ah cekmekten baska bir sey yapamıyorum.
umarim guzel olur. herkese sevgiler, selamlar ha bu arada KemalPasa tatlısının memleketinden
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!