»
Bursa Zoque Buluşması 2003 - 29 Haziran
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Bursa Zoque Buluşması 2003 - 6 Temmuz
KATILIMCI LİSTESİ SON GELİŞMELERE GÖRE DÜZENLENMİŞTİR O kadar konuştuk, konuştuk, şekillendirdik ve son noktayı koyalım bakalım ![]() Geleneksel olması ümidi ve güzel sonuçları varması dileği ile Bursa Zoque Buluşması 2003, 29 Haziran 2003 Pazar yerine 6 TEMMUZ 2003 PAZAR günü gerçekleşecektir. program: 14.00 Saklıbahçe [Çekirge] Gündüz Toplantısı. Ulaşım: Heykel ve Altıparmak güzergahından, Çekirge meydanına kadar dolmuşlar çalışmakta. Santral Garaj'dan gelmek isteyenler Stadyum'da inerek aktarma yapmak zorundalar. (otobüsleri bilmiyorum) Çekirge meydanı'ndan dağ yoluna giden yola girdinizmi görmemeniz imkansız ![]() Yine de bulamayanlar olması halinde acil ulaşım için bir telefon numarası verilecek, karşılama yapılabilir. (hizir yapar :P)İçerik: Tanışma, kişisel anlatım vs. Ve muhabbet nereye götürürse ![]() 20.00 Gazeteciler [Kültürpark] Gece Ulaşım: Parkın Atatürk Lisesi aşağısında bulunan kapısından giriş yapılıyor. Tam girişte sağda bulunan mekan. Her yönden dolmuş var. İçerik: Gündüz programından samimi olanlar ile daha samimi seviyeye yükselme hehe. İçki, muhabbet, şamata, gırgır ve hizir'in göbek dansı gösterisi ![]() Katılımcılar: Geleceğinden ve sormasak da emin olduklarımızı yazdık Lütfen herkes katılacağı bölümü (Gündüz / Gece), kaç kişi katılacağını belirterek (ve kesin gelecek ise, zira ona göre rezevasyon yapılacak) adını belirtsin.1- zuppes (Gün/-) 2- hiGS (Gün/-) 3- hizir (Gün/Gec) 4- pixage (Istanbul transferimiz) (Gün/Gec) 5- MmarlonN (Gün/Gec) 6- MTs (Gün/Gec) 7- mosquay (Gün/Gec) 8- simetri (Gün/Gec) 9- tekada (Gün/Gec) 10- teo (Gün/Gec) 11- istemci (Gün/Gec) +1 12- kozak (Gün/Gec) 13- webbillo (Gün/Gec) 14- webulent (?/Gec) 15- faydalinotlar (Gün/-) + 1 16- Gildor (Gün/Gec) 17- SLarTiBarTFasT (Gün/-) 18- hsyn (Gün/-) 19- complex (Gün/Gec) 20- dryope (Gün/Gec) 21- cekirge (Gün/?) ... Şimdilik bunlar. Unutulan var ise bilsinki emin olmadığımızdandır Katılacaklar cuma gününe kadar gündüz gece olarak bildirirlerse listeyi kesin ve net olarak oluştururuz.Görüşmek üzere Saygılarımla Not: Afiş zuppes'in tasarımıdır. T-shirt baskısı için ayrıca bilgi verilecek.
ohy Mesaj MmarlonN tarafından 04.07.2003 (17:29) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ben geliyorum cok buyuk bir aksilik cıkmazsa.
Not:Saklıbahce yi bilmiyorum. Not2:Sendende gobek show istiyorum
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Davet etme nezaketinizden ötürü çok teşekkür ederim.
Kaz gibi yaşadığımdan içki sigara bizi bozar be abi... Hem hanımda izin vermez... ______________________ İyi eğlenceler size. İçin, s.çın Vurun dibine. Bir daha mı geliyoruz? Hobaaaaaa.... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
rezervasyon her ikisi içinde geçerli mi? Gündüz kesin katılırım fakat gece için birşey diyemiyorum. saat 9 da son otobüs kalkıyor batı garajından. dolayısıyla geceyi geçirecek bir yer bulmam gerekecek. alkolü düşünürsek zor...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Davet ve Organizasyon için şimdiden teşekkürler ve layikı ile tebrikler. Pazar günü için bi çekim gezisi daveti almıştım. kalan vakitte söz vermemekle birlikte iştirak etmeye çalışacağım.
not: bu demek oluyor bana rezerve uygulamayın. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
zuppes nerde sabahlıyacaksın sokakta ise bende sabahlarım..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!