|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
tansaş reklamı çok feci ! Özellikle haklı müşteri tiplemesi felaket olmuş. komik karakterler de olmasa hiç izlenmemesi tavsiye edilecek cinsten bir şey olurdu.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
banyoda hatunlar yıkanırken çekilen:P tüm şampuan reklamları.
imar bankası anadolu finans reklamı iğrençler listesinin ilk 3ü genellikle kredi kartı reklamlarını beğeniyorum. + - ve * ların olduğu reklam gayet iyi
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
cola TURKA benim çok hoşuma gitti.. say hello to yenge kısmı özellikle
![]() molped reklamına sinir oluyorum ama sırf o kızlar için izliyorum o reklamı özelllikle sarışın olan için.. sinir olduklarımdan bir o var.. bide reklam sayılmaz aslında belki ama trt1 de bir dizi var 7numara diye onun tanıtım kısmında salak bi eleman bişiler sölüyor.. ona sinir oluyorum işte!
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
@kudak: "bendensin".. sanırım o reklamdaki favori sözüm bu..
sonradan aklıma geldi. mio reklamları hariç tüm deterjan reklamlarından nefret ediyorum. mio işi dalgaya alarak yapıyodu, ilk izleyişte eğlenceli görünüyo aaa unuttum, "çoook çalışmam lazım çoookk!" hariç
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bu arada aklima geldi devami cekilen reklamlarin %99 u basarisiz oluyor.. yetinmeyi bilmiyoruz kesinlikle
![]() @kudak : reklam benimde cok hosuma gitti ama en hosuma giden "bendensin" dedigi bolum..
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Deformasyon Türkçe konuşulan, Anadolu şivesi olan insanları başrole koyan bilimum reklama sinir oluyorum. Bir de FA reklamlarına gıcık oluyorum. Hepsi aynı zaten.
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |