Zoque.Forum
»
Top ? | gıcık olduğunuz reklamlar.
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Yer: Brobdingnag
|
Alıntı:
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Süteş reklamları kusturuyor. Yani bu kadar yaratıcılıktan yoksun ve antipatik reklam yapılabilir ancak...
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
imar bankası hepimizin favorisi sanırım.
tang reklamı pek sinirimi bozar.. arçelik robotu ve bekçi sırrı ikilisi çok itici.. colaturka reklamı gerçekten süper eğlenceli; ayrıca becelin reklamlarını seviyorum; eskli lise koşucusu; eski kriketci olanlardan bahsediyorum.
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
genel olarak herkes aynı reklamlara sinir oluyor gibi
reklamın bir amacı da sinir ederek akılda kalmaktır ki bunu en iyi ve bilinçli bir şekilde yapanlar DANN KEKKK, acaip başarılı bir uygulama ben ce ![]() bir de Tansaş amaç olarak halka yönelik bişileri hafiften sinir ederek doğru veriyor bence, (valla sitelerini ben yaptım diye söylemiyorum, adamlara sinir oluyorum aslında) yeni reklamları kötü, kimse gazete reklamlarına değinmemiş bu ara onların kanallarına pek takılmıyorum ama aynı formatta arka arkaya bu kadar gereksiz reklam olabilir.... boğucu ![]() bu arada şu reklam jeneriğine reklam alma işi de iyi tuttu, CNBC-e başlatmıştı, hepsi yapıyor şimdi, en iyileri CNBC-e ve NTV'ninkiler (OyakBank temiz iş olmuş- bir banka bu kadar sade ve doğrudan ifade edilebilir) bence... |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
hadi turkcell reklamları delirtiyor, ya Telsim reklamları? "Bizde şöyle, onlarda böyle" diye.
Peki Danonino mudur nedir? Sonra, Toybox? Bide sucuk reklamı vardı bi ara. Biara sıvı yağ reklamıda vardı. "Ne alekesi var?" diyordu. Hele hele, 2 ay boyunca terlik reklamlarına ne demeli? Bitek Muya iyiydi. Benim en sevdiğim reklam, Peugeot reklamıydı. Fil mil oturtup, benzetmeye çalıştığı şey. Hatta, background müziğide çok hoştu. Yeri değil ama, o müziği bulabileceğim bir yer var mı? Not: Hakikaten, Tansaş reklamından bahsedilmiş. Gözümden kaçmış valla... ![]()
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
eski film formatinda iki yasli adam vardi o reklam, birde 'yillarin özlemi' isimli (?) sarki ile telefondan istabul un sesini dinletiyordu bir baskasina.. türkcell in ilk zamanlarinda o iki reklamini seviyordum.
bir de garantinin Subesiz bankacilik reklami cok tatli idi bence //basligin tam tersi oldu ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!