Zoque.Forum
»
Top ? | gıcık olduğunuz reklamlar.
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#32 (permalink) |
|
basta star olmak uzere gazete reklamları.. birde starcep reklamları.. veya soyle degistireyim, kadrosunda "cocuklar duymasin" dizisinde oynayan sahislarin bulundugu tum reklamlar.. powerade reklami vardi bir tane, matrixli falan filan.. okula alinmayan kizin acikli hikayesini anlatan kinetix reklami. kemal sunal'li e-kolay reklamlari.. kemal sunal'siz e-kolay reklamlari.. turk.net reklamlari.. supersoniik teklifler sunulan ulker bonbon reklami.. ihlas satis noktalarinda satilan abidik gubidik urunlerin reklamlari.. arabalarin icine edilen motor yagi katki maddesi reklamlari.. super zevk sahibi insanlarin buluslari olan dumansiz izgara reklamlari -ne anladim ki o zaman izgaradan!-.. illaki sucuk reklamları.. ellenemeyen ekmek reklamlari.. kagida dokunmadan origami yapabilen isadaminin cocuklarla kaynastigi banka reklami.. pembe baloncuklarin alisveris delisi hatunun inadina inadina goguslerine "plomb" efektiyle girdigi kredi karti reklamlari.. vesaire..
basim agriyor cok kotu.. |
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: LND
|
peugeot reklamlarının hepsi çok sağlam. Bir taneside eleman arabayı izlerken kafayı yarıyordu mesela o falan da bayağı bir hoştu. Sonra gene küçük çocuk kızları üzerinde 406 yazan bir arabayla avlıyordu
![]()
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Alıntı:
kac dakikalik yoldan geldiz ? : 10, kac dakikadir siradasiniz ? : 10, .. ? :10 , yarriimm saaatt ! ( sinirlenme tiripleri cok harika, hapörlerleri yaninda getirmesi, bankadaki diger insalarin merakla bakmasi .. ) alo, aylinnn. aylin hanim, ben, bond, james bond ![]() ... ... kayrolsun kuyruklar .. ...... Garanti SubeSiz bankacilik (ve bütün kompoziyonu tamamlayan kelime oyunu..ile anlatilmak istenen seyin tek kelimeye sıkıştırılması.)
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
peugeot 206 rekLaminda caLan muzik "bhangra knights vs husan - husan"
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
@fireblade: Teşekkür ettim.
Birde, aniden ekrana çıkıp; "Yarın şu markette, şu ürün şu kadar" diyip kaybolan, telaşla kumandayı ararken "ananın.." diye başladığım cümlem. Ozy'ninde dediği gibi, George Of The Jungle 'ın neredeyse aynısı olan(karakterler, hareketler ve müzik) reklam. İ.T.: Merinos 'tur halısı Koro: Merinos... İ.T.: İnce narin yapısı, Koro: Allah allah... İ.T.: Türkiye 'nin yarısı, Koro: Merinos... İ.T.: Merinos sevdalısı, Koro: Allah allah.. denen reklam ve şapkadan çıkar gibi, halının arasından çıkan Asena. "Okeeeeeeey..." diye bağıran, eski Türk Filmlerinde izlediğim, yoğurtçu tipli herif. Cumhuriyet 'in powerpointte yapılmış, iğrenç reklamı. Jöle reklamı. Bitanesinde teyzenin saçları bi acayip oluyor. Diğeride, saçlarını jöleleyemediği için, fıldır fıldır kaçan eleman. Superman triplerine giren Ayşe Teyzeli ACE reklamları. "Tık tık tık eyi günler" güzel gibiydi ama, herkesin diline dolanınca mide bulantısı yaratmıştı... --- -- - Yayınlanmaya devam eden ZaP ve bir süre epeyce izlediğimiz, bir deodorantın reklamı hoşuma gitmişti. - -- --- Daha çok varda, aklıma gelmiyor. Tv izlemeye izlemeye, yazak reklamda bulamaz hale geldik. Halbuki, bu memlekette kalitesiz reklamlara birton para akıtılıyor..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!