Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Az Ama Öz » Top ? | gıcık olduğunuz reklamlar.

Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 07.07.2003   #31 (permalink)
yunus::t

yunus::t's Avatar

Yer: İstanbul
enemy >> Peugout nun o reklamındaki parça şu ara bütün radyolarda çalıyor ismini yakalyamadım henüz,

emre >> Garantinin hangi reklamından bahsediyorsun?? ben hatırlayamadım.
yunus::t şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 07.07.2003   #32 (permalink)
pureEvil

pureEvil's Avatar

Görsel: 12
basta star olmak uzere gazete reklamları.. birde starcep reklamları.. veya soyle degistireyim, kadrosunda "cocuklar duymasin" dizisinde oynayan sahislarin bulundugu tum reklamlar.. powerade reklami vardi bir tane, matrixli falan filan.. okula alinmayan kizin acikli hikayesini anlatan kinetix reklami. kemal sunal'li e-kolay reklamlari.. kemal sunal'siz e-kolay reklamlari.. turk.net reklamlari.. supersoniik teklifler sunulan ulker bonbon reklami.. ihlas satis noktalarinda satilan abidik gubidik urunlerin reklamlari.. arabalarin icine edilen motor yagi katki maddesi reklamlari.. super zevk sahibi insanlarin buluslari olan dumansiz izgara reklamlari -ne anladim ki o zaman izgaradan!-.. illaki sucuk reklamları.. ellenemeyen ekmek reklamlari.. kagida dokunmadan origami yapabilen isadaminin cocuklarla kaynastigi banka reklami.. pembe baloncuklarin alisveris delisi hatunun inadina inadina goguslerine "plomb" efektiyle girdigi kredi karti reklamlari.. vesaire..

basim agriyor cok kotu..
pureEvil şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 07.07.2003   #33 (permalink)
oky

oky's Avatar

Görsel: 12
ya ciddi olarak sinirlerimi bozan bi reklam çıktı şu sıralar. link miydi neydi capcapcanlan diye. bu kadar gıcık bi müzik ve bu kadar gıcık bi tarzan olamaz ya yok böyle bişey yemin ediyorum. maymun bile gıcık. uçak ve uçaktakiler gıcık. ama en gıcık müzik.
Old 07.07.2003   #34 (permalink)
soul

soul's Avatar

Yer: LND
peugeot reklamlarının hepsi çok sağlam. Bir taneside eleman arabayı izlerken kafayı yarıyordu mesela o falan da bayağı bir hoştu. Sonra gene küçük çocuk kızları üzerinde 406 yazan bir arabayla avlıyordu
Old 07.07.2003   #35 (permalink)
emremer

emremer's Avatar

Yer: Viyana, İstanbul
Alıntı:
Gönderen: yunus::t
emre >> Garantinin hangi reklamından bahsediyorsun?? ben hatırlayamadım. [/b]
asagidaki diyolagtan sanirim hatirlarsin.

kac dakikalik yoldan geldiz ? : 10,
kac dakikadir siradasiniz ? : 10,
.. ? :10 ,
yarriimm saaatt ! ( sinirlenme tiripleri cok harika, hapörlerleri yaninda getirmesi, bankadaki diger insalarin merakla bakmasi .. )

alo,
aylinnn.
aylin hanim, ben, bond, james bond
...
...
kayrolsun kuyruklar ..
......
Garanti SubeSiz bankacilik

(ve bütün kompoziyonu tamamlayan kelime oyunu..ile anlatilmak istenen seyin tek kelimeye sıkıştırılması.)
emremer şu an çevrimdışı  
Old 08.07.2003   #36 (permalink)
yunus::t

yunus::t's Avatar

hatırlatma için teşekkürler,
ben Garanti'ye girmeden çok önce çıkmış bir reklamdı tamamen unutmuşum, gerçekten keyifliydi.
yunus::t şu an çevrimdışı  
Old 08.07.2003   #37 (permalink)
fireblade

fireblade's Avatar

Yer: izmir
peugeot 206 rekLaminda caLan muzik "bhangra knights vs husan - husan"
Old 08.07.2003   #38 (permalink)
harunsuv

Yer: Konya
Nazar sakız reklamı
Kıskananlar çatalsınlı alaturka cips

Kanal değiştirmemi sağlayan reklamlar...
harunsuv şu an çevrimdışı  
Old 09.07.2003   #39 (permalink)
enemy

enemy's Avatar

Yer: Horlanda
@fireblade: Teşekkür ettim.

Birde, aniden ekrana çıkıp; "Yarın şu markette, şu ürün şu kadar" diyip kaybolan, telaşla kumandayı ararken "ananın.." diye başladığım cümlem. Ozy'ninde dediği gibi, George Of The Jungle 'ın neredeyse aynısı olan(karakterler, hareketler ve müzik) reklam.

İ.T.: Merinos 'tur halısı
Koro: Merinos...
İ.T.: İnce narin yapısı,
Koro: Allah allah...
İ.T.: Türkiye 'nin yarısı,
Koro: Merinos...
İ.T.: Merinos sevdalısı,
Koro: Allah allah..

denen reklam ve şapkadan çıkar gibi, halının arasından çıkan Asena.

"Okeeeeeeey..." diye bağıran, eski Türk Filmlerinde izlediğim, yoğurtçu tipli herif.

Cumhuriyet 'in powerpointte yapılmış, iğrenç reklamı.

Jöle reklamı. Bitanesinde teyzenin saçları bi acayip oluyor. Diğeride, saçlarını jöleleyemediği için, fıldır fıldır kaçan eleman.

Superman triplerine giren Ayşe Teyzeli ACE reklamları.

"Tık tık tık eyi günler" güzel gibiydi ama, herkesin diline dolanınca mide bulantısı yaratmıştı...

--- -- -

Yayınlanmaya devam eden ZaP ve bir süre epeyce izlediğimiz, bir deodorantın reklamı hoşuma gitmişti.

- -- ---

Daha çok varda, aklıma gelmiyor. Tv izlemeye izlemeye, yazak reklamda bulamaz hale geldik. Halbuki, bu memlekette kalitesiz reklamlara birton para akıtılıyor..
Old 09.07.2003   #40 (permalink)
hayalet

hayalet's Avatar

@enemy:

Alıntı:
"Okeeeeeeey..." diye bağıran, eski Türk Filmlerinde izlediğim, yoğurtçu tipli herif.
bu reklamın yurtdışında ödül aldığını biliyormusun?
hayalet şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
reklam

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 12:51.