|
|
#1 (permalink) |
|
Top ? | gıcık olduğunuz reklamlar.
1- Sunny reklamı. Adamın gülüşünden tutunda dialoglardan çekin slogandan çıkın herşey illet derecede beni çıldırtıyor. 2- Link reklamı. Tanrılar çıldırmış olmalı filmindeki senaryonun aynısı. Ancak illet derecede berbat bir konsepte sunulmuş. 3- Arçelik Robotunu seviyorum. (Güzel modellenmiş) Ancak o davlunbaz kılıklı bekçinin hareketlerine son derece kıl kapıyorum. 4- İmar bankası Kendimi bildim bileli TV de var. hep aynı fon hep aynı terane aynı tas. Gıcık gıcık illeeeeeeeeeeet! 5- Bilmem ne finans Hane şu kadın var gözlerini açıyo kocaman gıcıkkkkkkkkkkkkk. Aklıma şimdi bu kadar geldi :-) |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Se7en mükemmel bi konuya değinmişsin
ay birden heyecanlandım ![]() kesinlikle molped diyorum. hayatımda gördüğüm en aptal reklamlardan birisi arçelik in robotuna da gıcığım. bilmiyorum herkese şirin geliyor ama bana sinir bozucu geliyor. sırrı da öyle . ya aslında daha var ama hatırlamıyorum. izledikçe yazarım
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
burda bir bira reklami var, iki genc masayi yaliyorlar, sonra sahne degisiyor daha önce gelenlerin bira köpükler dökülmüs müs masaya.. mantik iyi ama igrencc bi reklam
imar bankasi siniirrr. birde 'baca sil' miydi neydi.. 2 saniyesine bile görsem 5 dakika tüylerim inmezdi
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ah bir bilsem
|
""ahmet bey başka bir arzunuz var mı?" deyip sarma saran bir adamlı banka reklamı" var ya o işte sinir oluyorum,belki de bu sinirim maç yayını öncesi uzun uzun yayınlanmasından ya da bana öyle geliyor olmasından kaynaklanıyor olabilir, ööö!!
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!