Zoque.Forum
»
Oyun [ Counter Strike ]
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: -
|
Daha yeni Fifa 2001 i çektim.. bu oyuna merakımdan dolayı... ama bu counter strikeyi hiç oynamadım... en kısa zamanda bulayım biyerlerden artık.. baya merak etmeye başaldım..
birde anmaladığım olay.. counter strike ile internetten oynamak için ..birde half life oyununumu almak lazım ? ne alakası war. ? |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Evet...
Evet çünkü ; Counter Strike Half-Life'ın bir modülü , kendi başlı başına bir oyun değil yani...
) Counter Strike'ı bir grup girişimci genç yazmıştı , fakat şimdi Sierra satın aldı ve yakında 1.0 Sürümüyle Box Olarak başlı başına bir oyun olarak çıkacak sanırım bekliyoruz bizde..Bence Counter Strike Oynamak Bir Sanattır.. Şaka bir yana ,biraz gerçekci oldugu için insanın üzerindeki stresi atmasına baya bir yardımcı oluyor )Kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
ankarada olan ve counter oynayan varsa meydan okuyorum
![]() Ankarada olmaya ne gerek varki sananede kapışırız ama tekrar söylüyorum bu vakit kaybıdır ve daha sonraları alışkanlık bırakmıştım 1 aylığına interneti ama dayanamadım zoque forumsuzluğa
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
alala
Yanlış mı hatırlıyorum, Counter-Strike takım oyunu değil miydi
Nasıl kapışmayı düşünüyorsunuz?
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
SNN nicknamelerinizi yazin oynerken rastlarsak bilelim.
ben malum, aftermath i$lerden vakit bulana askolsun
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
shalala , ben ank dayım bir gün kapısabiliriz , cok iddialı değilim ama lisedeyken baya bi dersi asıp counter oynamıslıgımız var hem kendimi de denemis olurum...![]()
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
tabiki kapışalım ama beni karıştırmayın bi shalala daha var herhalde eğer birinci değilse anlayın ki ben değilim eğer ki birinciyse benimdir.
![]() ankaralılar ankaralılar ben var olmak haftasonu at time net cafede(kızılayda) bahçelide olan varsa galaxy derim unutmayın SHALALA is the BEST (american american I'm an american boy=oley green cardım geliyo)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!