Zoque.Forum
»
Oyun [ Counter Strike ]
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Merhabalar..
İçinizde , web design'dan vakit bulup oyun oynayabilen varmı?? Son zamanlarda dikkatimi çektide Türkiye'yi bir counter strike çılgınlığı sarmış ,bende ara sıra counter strike oynamaya vakit bulabiliyorum , forum üyelerinin ve yöneticilerinin bu konuda görüşleri nelerdir acaba?? Bi bakıyorum superonline çalışanları ile başka bi iss çalışanları arasında counter strike turnuvası falan yapılıyor.. Ne dersiniz forum üyelerini birazcık olsun stresten kurtarıp bir counter strike turnuvası düzenlenebilirmi?? ![]() Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.. ----------------------------------- TOGETHER FOREVER F.B ----------------------------------- |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
nasıl oluyor da oluyor?
bir oyun körcahili olarak half life cd'sini nasıl olduysa ele geçirdir.
bir mazlum anlatıversin hele nasıl oluyor da oluyor bu counter strike oynanıyor. oynayabilmem için neler yapmam gerekir falan filan. nereden neleri indirmem gerekir, nerelere girilir çıkılır filan. step by step anlatın da kapışalım ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
birisi counter mı dedi?
bizim burda counter demek ben demek ben demek counter demek.
1.ilk önce half-life yükleyeceksin 2.sonra updateleyeceksin. 3.daha sonra c-strike ı yükleyeceksin.www.counter-strike.net 4.eğer evinde oynamak istiyorsan botlarını yükleyeceksin 5.eğer internetten oynayacaksan serverlara gireceksin(www.sanane.com önerilir) 6.arkadaşlarınla oynayacaksan net cafeye gidecen. buradaki en boş gezenin boş kalfası olduğum için hep giderim oynamaya ama tavsiyem bindirmeli oynamanız yoksa para yetmez buna onun içinde evde biraz oynayıp tecrübe kazanıp iyi bi cleina girmeniz tavsiyemdir AMA BOŞUNA VAKTİNİZİ HARCAMAYINIZ !!!LÜTFEN!!! boş iş bunlar
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Merhaba...
Ne güzel ya.. Counter strike meraklısı varmış forum üyelerinden , eminim ve iyi biliyorumki bi çok meraklısı daha vardır..
Dediğim gibi biraz stresten uzaklaşıp , forum üyeleri arasında en azından istanbulda ( galiba en çok üye istanbuldan) küçük bir counter strike turnuvası düzenlenebilir forum üyeleri arasında , hem tanışılmış olur , hemde aynı ortamda yüz yüze fikir alışverişi yapma imkanı bulmuş oluruz . Gerçi 29 Ekimde böyle bir toplantı yapıldı istanbulda ,ama benimkide farklı bir öneri işte...![]() Merak ediyorum , acaba forum yöneticileri arasında counter meraklısı olan varmı :P ![]() Neyse benimkisi sadece bir öneri Counter Strike konusunda problemleri olanlara ise www.sanane.com , www.counter-strike.gen.tr ve Counter Strike'ın sitesi www.counter-strike.net ( ingilizce ) önerebilirim ![]() --------------------- TOGETHER FOREVER F.B -------------------- |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Türkiye'nin Counter-Strike Sitesi
Counter-Strike ile ilgilenenler CS hakkındaki türkçe içeriğe sitemizden ulaşabilirler.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
göründüğü gibi diilmiş :)
o indir, kur dediğiniz programlardan birisi 50 mb birisi de 70 küsür mb
yurdumun dial up bağlanan yegane insanlarından birisi oolan ben şimdi nasıl indireyim o programları ![]() sanırım ben bu oyunu asla oynayamayacağım ![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
daha basitini yaptım
![]() geldim şirketime, oturdum masama, üç dakika'da 50mb'lik dosyayı, 5 dakikada'da 70mb'lik dosyayı indirdim, koydum bir hdd'ye, akşama eve götüreceğim. azmin elinden kim kurtulmuş ki ![]() sağolun, ilk adımı attım, daha çok sorular sorarım cs hakkında ben. umarım bir gün kapışırız.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!