|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kayseri-ANKARA
|
Portekiz ne tarafa düşer ?
Portekiz öğrencilere çok düşük fiyata notebook (wi-Fi li ) sağlayacak. Ülkeyi Wi-Fi donatacakmış. Eee 9 sene uğraş avrupa birliğine gir sonun böyle olur işte ![]() http://www.ntvmsnbc.com/news/226075.asp Portekiz ne tarafa düşer ki ? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Kayseri-ANKARA
|
@Zuppes değil internet, çok daha eski hesaplar bile bugün gün ışına çıkmış değil. Ama internet gibi istatistikleri kesin ve kolay çıkartılabilir bir konu hakkında devletin duyarsızlığı hakkaten kaygı verici. Mesela ADSL ihaleleri vs.. gibi olaylar...
Hani birde şu var. Portekizde 5.7 milyon artık standartlaında internet gerektiği için olabilir. Türkiye'de de diyelim 1 milyon kullanıcı var. Kaçı gerçekten internetin gerçek nimetlerinden yararlanır ? 10 bin belki 100 bin. Gerisi chat, oyun eğlence emin ol. Yani sayıyla pek alakalı bir durum oladuğunu en azından Türkiye için ben hiç düşünmüyorum. Not: Benim laptop Dell olsun, 15" ekran son işlemci sınıfı. XGA ekran isterim haaa... Şimdiden söyleyimde belki bir gün işe girişip verenler çıkabilir
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Gerçekten bir kaynak bulundu diyelim. Notebook dağıtılacak.
Acaba bize düşermi diye düşündüm birden.Malum olumlu dışsallıklardan faydalanan kesim aynı kesim (Yağlı ense dayı, 5gen vücut amca). Yok bende yok... ____________ Maliye mezunuyum weble uğraşıyorum. Kel alaka... ______________ Aranıyor diri ya yada yağlı DAYI vs. AMCA |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
şunu da belirteyim her nekadar internet konusu kötüye gitsede internet kullanıcıları arasında gün geçtikce bir duyarlılık söz konusu............... |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!