|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
evet sevgili arkadaşlar.. hikayeye gelince.. aslında hikayeyi bir kaç arkadaşımız biliyor.. onların anlatmasını istemiştim..
aklıma geldikçe çıldırıyorum.. CV > hikayesi bir sabah işe geldim.. bilgisayarımı açtım.. henuz kendimde değilim.. içeri birisi girdi ve şu bilgisayar boşmu dedi.. bir an tereddüt ettikten sonra evet dedim ve benim sağ çaprazımdaki masaya oturdu.. ben onu çok çok girişken bir müşteri sandım.. ama o işe yeni başlayan webmaster arkadaşımızdı. neyse satış departmanımızda ki arkadaşlarımız yanımıza gelip yeni arkadaşımızın adını söylediler ve bizi tanıştırdılar.. bizdee memnun olduk. yeni arkadaşımızın bilgisayarına web programlarını kurmamız gerekiyrordu bunun içinde genel müdürümüz bana yardımcı olursun diye bir mail attı. bende ayağa kalkıp yeni arkadaşın yanına gittim. paylaşıma programları açtım.. istediklerini kurabilirsin dedim. olmayanlarıda buluruz dedim. ve yerime oturdum. henüz bir teşekkür ve tebessümle karşılaşmamıştım. aradan yaklaşık 40 dk geçti. genel müdürümüz bana telefon açtı ve işlerle ilgili bazı konularda içerideki arkadaşlarmı bilgilendirmemi sitedi.. etrafıma bakındım herkeste kulaklık. transa geçmişler. bende tek tek arkadaşlarımın yanına gidip benden söylenmesini istenilen konuyu izah etmeye başladım.. en son yeni gelen arkadaşımızn yanına gittim.. ve onada anlattım.. dönüp suratıma baktı sen benim CV mi gördünmü diye sordu. hayır dedim.. ben 1991 yılından beri piyasadayım, sana cv mi göndereyimde seninle iyi geçinelim dedi. o an şok olduğum için öldürmedim. tamam dedim ve yerime oturdum.. paylaşımmıma gönderdiği cv yi de sizlerle paylaşıyorum. bu arada bu cv si güzel arkadaşımız artık bizimle çalışmıyor 1 hafta sonra işten ayrıldı. 1 hafta içeisinde yaptığı işler de beğenilmedi. > hikaye bu aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor..
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: LND
|
hikayesi de süpermiş şimdi konu oturdu
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Belki de biz olayı yanlış anladık adam sen benim CV' mi gördün mü derken web kariyerini değil de Karate, Aikido kariyerini öne çıkarıyordu.
Yani "bak şirkete yeni geldim bana yamuk yaparsan alırım façanı aşağı" şeklinde
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
@Bülent, Demek ayrıldı kardeşimiz. Tasarımları konusunda yine de yorum yapmak istemem ama dediğim gibi çok seri üretim yapıyordu arkadaş. Yolu açık olsun Bursa'da. Umarım kendine uygun bie yer bulur.
Bu arada sen de rahatlamışssındır bu ezici CV'nin ortamı terketmesi ile :P
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
kesici ve delici olduğunu gördüm de öldürücü olacağını hiç tahmin etmemiştim
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() Senin adına sevindim birde dediklerinin birazı doğru olsaydıve sizin şirkette kalsaydı. Haline şükret bence
|
|
|
|
#30 (permalink) | ||
|
Yer: BURSA
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||