Zoque.Forum
»
Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi?
Bilgi üniversitesinin burs olanakları çok güzel geldi bana ama EKONOMİ BÖLÜMÜ diye bir bölüm var ve ben bu bölüm hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim.Sizler neler biliyorsunuz.
Ben sayısal olduğum için sadace -EKONOMİ -İŞLETME -İKTİSAT girebiliyorum. Hangisini önerirsiniz. Tutan üniversitelerde -Hacettepe -Bilgi -İzmir Ekonomi -Yeditepe Oooof off walla çok zor iş bunlar ya. Yorumlarınız benim için çok önemli arkadaşlar |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Hiçbirini
![]() Ekonomi (Ekonometri) Uludağ Üniversitesi için (diğer üniversitelerde farklı olabilir) senede 3 mezun falan veriyordu 250 kişilk sınıflarda... Bu bölümlerden mezun kişilerle konuş.Kaç tanesi bölümüyle ilgili bir işte çalışıyor!Öğren.Sonra seçimini yap. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Ekonomi=Ekonometri=İktisat=Maliye=İşletme hiç şüphen olmasın..
Zaten mezun olduktan sonra çalışabilecekleri alanlar bile aynı olduğundan iş bulamıyoruz ya. Hurraaa saldırmışız bu bölümlere önümüzü görmeden. Şimdiki aklım olsa bin kere on bin kere grafikerlik okurdum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fakultesi , bilimler , idari , iktisadi , universitesi , bilgi |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!