|
|
#1 (permalink) |
|
Sigaramın içinden kart çıktı?!
Sanırım yeni bir uygulama, JTI (japan tobacco inc - www.jti.com) tarafından üretilen winston marka sigara paketinin içinden kırmızılı küçük bir kart çıktı. "JTI tüketici servisi" isminde bir oluşuma gitmişler soru ve önerilerimiz için. Yalnızca winston içebildiğimden diğer markalarda böyle bir olay olup olmadığını henüz bilmiyorum ama bu benim hoşuma gitti. Birazdan arayıp winston paketinin yeni tasarımının çok hoşuma gittiğini ama eski tadının olmadığını söyliyeceğim. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
O kart uygulamasi yurt disindaki hemen hemen butun ulkulerde bir pazarlama unsuru olarak kullaniyo bence cok akillica bir dusunce bence reklam falanda almalari lagzim guzel para yaparlar ve insanlari daha cok sigara icmeye tesvik eder
Tabi bunu istemedegimiz icin formula1'de oldugu gibi tutun sektorunde reklam kisitlamasi koyarlar.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
barbullah: İstanbul içerisinde, Viceroy 'dan artık kağıt çıkmıyor ama ne hikmetse diğer şehirlerde gördüm.
Birde, yanlış hatırlamıyorsam; Winston ve birkaç marka sigarada artık Tekel sticker'i yok. Elmi değiştirdi bunlar?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
merak edenler için ;
TAPDK = Türkiye Ambalaj ve Paket Denetleme Kurulu, öğrenebildiğim kadarı ile , bu kurul sigara ambalajlarının ürün sağlığını iyi muhafaza edip edemediğ ile ilgili çalışıyormuş ve bu kurul denetiminden geçtikten sonra piyasaya sürülüyormuş.. bir rivayete görede , kurul tekel ile koordine çalışarak Tekel'in üzerindeki iş yükünü azaltıyormuş... ben kuruyemişçinin yalancısıyım ![]() Ek olarak , winston müşteri hizmetlerini arayıp, "sigara sağlığıma zarar veriyor , bırakmama yardım edermisiniz" demek istiyorum
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
waLLa ben o oLayi iLk oLarak PALLMALL'da gormu$tum.
bu arada pix senin kuruyemi$ci iyi saLLami$ ![]() TAPDK : TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLER PİYASASI DÜZENLEME KURULU kaynak: tutun kurumu
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam