|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yeni bir dergi için yazar ve çizer
yeni bir dergi çıkarmayı düşünüyoruz, - Sayfa boyutu 16 x 8 cm açıldığında 32 x 8 cm - Çizim ve yazılardan oluşan (örnek olarak kledergi.com incelenebilir) - Dergi ücretsiz olarak dağıtılacaktır (baskı masrafları bize ait) - Dağıtım özellikle bursada olmak üzere daha çok üniversite ortamlarında gönüllüler tarafından yapılacaktır. - Çizimlerde sadece siyah ve kırmızı renkler kullanılacaktır, dergi kuşe kağıda basılacaktır. Elimizde çok rahat dergiyi tamamen dolduracak kadar materyal bulunmakta, ama benim özellikle istediğim ve ortak görüş olarak vardığımız karar derginin 2-3 kişiyle değil bir topluluk tarafından çıkartılmasıydı. Genelde arkadaş çevremizi dahil ederek çözerdik bu sorunu, ama geniş kapsamlı bir şey olmasını istedik bu yüzden interneti kullanıyoruz. Derginin boyutları düşünüldüğünde çok uzun olmamak üzere yazılarınız ve çizimlerinizi hzr@kledergi.com dan bana ulaştırabilirsiniz. Not. 2. sayının çıkma garantisi ve gönderilen tüm yazı ve çizimlerin yayınlanma garantisi yoktur Yeterince açıklayıcı yazdığımı sanıyorum ama herhangi bir sorusu olanlar hzr@kledergi.com dan veya seven@hizir.org dan bana ulaşabilirler. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Alıntı:
valla çok isteriz. mümkün müdür böyle bir şey? Alıntı:
arada bir titre ve kendine gel, gerçek dünyaya dön iyice sanallaştın ![]() Bu arada yazmayı unuttuğum bir sey vardı, iki hafta sonra mizanpaja başlayıp bir hafta içinde de baskıya vermeyi düşünüyoruz, iki hafta boyunca dışarıdan gelebilecek materyalleri seçmeye çalışıcaz, sayfa sayısını 48 olarak kararlaştırdık. |
|||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!