Zoque.Forum
»
site ve forum yüklenme hizi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
bircok kisiden son günlerde forumun ve sitenin cok yavas acildigina dair sikayetler aliyorum. ögrendigime göre ttnet hatlarinda bakim yapmaktaymis (yaklasik olarak daha 2 gün daha devam edecekmis). superonline'dan da baglanti zorlugu ceken arkadaslar varmis. biraz daha sabir arkadaslar
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
balik adamin banini kim acta ya
![]() saka maka birisi foruma baglanamadiginda dolayi banlandigini düsünmüs. tabii durumu aciklayinca arkadas biraz sakinlesti iste.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Kırşehir
|
bendede vardı
bendede ubb den Vbulletin e geçtiğinizde bağlantı problemi vardı hatta mail göndermiştim şu anda değişiyor. bazen bağlantım çok yavaş oluyor (dün olduğu gibi) bazende problemsiz bağlanıyorum (bugün olduğu gibi
)birde bendeki bağlantı 49.999 bps iken en yavaş, 48.000 bps iken orta, 46.999 bps iken uçuyorum. kendimi kablonet kullanıyor gibi hissediyorum garip |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!