»
Sonunda heryere ADSL geliyor galiba...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
15 dakika önce okula iki kişi geldi, ADSL aboneliği için 120 port varmış beşevler de bunu öncelikle okul ve eczanelere vermeyi düşünüyorlarmış 120 port dolar dolmaz işlemler başlayacak, bayram sonrası faaliyete geçeceklermiş falan filan... fiyatlar da çok mantıklı biz 256 k frame relay için 700 küsür milyon ödüyoruz, 2 Mbit ADSL 450 milyon, 512 k 140 milyon bursa beşevlerde oturan varsa port sayısı dolmadan başvursun derim bunlar bitince yeni portlar mart - nisan gibi açılacakmış |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Geçenlerde evime bir kağıt geldi 2002 yılının Ocak ayında ADSL için başvurmuştum başvurum kabul edilmiş... 2003 yılının, Kasım ayının 19'da başvurunuz incelendi ve ADSL hattınız tahsis edildi yazısını almak komik oldu.. Bu süre içerisinde gidip KabloNet almıştım iyide yapmışım sanki... Bir sene de onlar beklesin beni..
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
adlsi üzret bakımından (49 milyon) duyduğumda yeni kablo modem almış ve de kablo net üyesi olmuştum. buna acayip üzülmüş idim. ancak şimdi son zammı görünce aslında kablo ve adslin yaklaşık olarak performans/hız-kalite vb. kablo ile aynı durumda olduğunu düşünüyorum.
bilmem ki doğru mu düşünüyorum?
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
@bérk, ben de bugün bu yorumu aldım kablonet kullanıcısı bir arkadaşımdan... ADSL kullanan bir arkadaşının bağlantısıyla kıyaslayarak bu sonuca ulaşmış.
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
ADSL ankarada Demetevler (200 port) bolgesine bile dagıtılmaya basladıysa ve hizmete girdiyse, artık heryere gider demek.
Fiyat konusunda da son yapılan indirimler cok iyi oldu. Ben gerci kablo da durmaya devam edecem. Zaman icersinde durumun gidişatına gore karar veriririm artık. Belki fiyatlar yeniden ayarlanır yada azalan yogunluk bize yarar.
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
İşin birde hızdan öte müşteriye verilen hizmet boyutu var sanırım. Yani kablonette herhangi bir problem yaşadığımda pazar günü saat 9:00 da evime gelip durumla ilgilenebiliyorlar. ADSL tt'nin elinde ve daha önceki tt tecrübelerim bana iki kere düşünmemi söylüyor... Muhattap olacağınız kişiler modemle blender arasındaki farkı bilmeyebiliyorlar
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
evet arkadaşlar, dağıtılmaya başlanmış 60.000 port mevcut.
geçtiğimiz ay içinde ADSL için Istanbul - fatih Telekom müdürlüğüne başvurmuştum, başvurum kabul edilmiş. bir adet ADSL modem temin etmek gerekiyor şimdi. ![]() Alıntı:
SPEED TOUCH 330, ADSL, USB Modem + Splitter ve Efficient Networks 3060 PCI ADSL MODEM görüşleriniz ve fikirleriniz nelerdir, nasıl yapmak lazım ? sizden birilerinin satmayı düşündüğü ADSL modemi varsa benimle temasa geçebilir mi ?
just read it! Mesaj maver tarafından 04.12.2003 (12:23) yeniden düzenlendi.. |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
Chip dergisinden konuyLa iLgiLi bir haber:
"ADSL isteyenler acele etsin! İlk dağıtımda geç kalanlar, ikinci ihalenin iki kez iptal olması ve sürecin iki yıla dağılması yüzünden hayal kırıklığı yaşarken, TT portları dağıtmaya başlayacağını açıkladı." Devamı: http://www.chip.com.tr/haber/oku.asp?ID=1423
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!