|
|
#24 (permalink) |
|
Ntvmsnbc'den..
Türk Telekom’un fiyatları yeniden düzenlediğine dikkat çeken Genel Müdür Ekinalan fiyatların ana fiyat ve promosyon fiyatı olarak iki parçalı olduğunu hatırlatarak promosyon fiyatlarının onayının gecikmesinin kafaları karıştırdığını ifade etti. Ekinalan yeni promosyon fiyatlarını ilk olarak NTV’ye sorun programda açıkladı. Buna göre yeni fiyatlar şöyle; 128 kilobit/s’lık bağlantı için önceki ana fiyat 60 milyon iken promosyon fiyatı aylık 49 milyon TL. 250 kilobit/s’lik bağlantı için 170 milyon TL’lik ana fiyatın, promosyon fiyatı 69 milyon TL’ye indirildi. 512 kilobit’lik bağlantı için aylık ödenmesi gereken ücret daha önce 550 milyon TL iken promosyon fiyatı 109 milyon TL’ olarak belirlendi. anlamadığım şey, bu promosyon fiyatları geçicimi acaba ? 49 mu ödeyecegim 128k icin yoksa 60mı, anlayamadım.
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Maverın sorusuna cevap gelmedi bari ben cevaplamaya calısayım.
Aslında ben size sadece bir modemden bahsedeyim. Zoom ADSL X4 ADSL Modem + Gateway + Router + Firewall MODEL 5551 Fiyatının yuksek olduguna bakmayalım. icersinde barındırdırgı özellikleri ile aslında ucuz bile oldugunu goreceksiniz. Ipsharing olayı ilede benim gonlumu feth etti. Bence incelenmesi gereken bir ürün. (Bir alışveriş sitesindeki yorumların 100% nün olumlu olası yonunden ilgimi cekmişti) |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Alıntı:
Bu yıl içinde başvuranlar haziran 2004 yılına kadar bu tarife üzerinden ödeyeceklermiş... www.telekom.gov.tr
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!