»
Gösteri Dünyası & ABD
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Gösteri Dünyası & ABD
Gerçekten dünkü olay tam bir gösteri idi.. Bizim sevdiğimiz kelime ile "şov". Zaten ABD'de bu işi gerçekten seviyor.. Skandallara bayılıyorlar.. Her gün saatlerce Micheal J. 'ın olayları altyazı geçerken dünkü olaydan sonra da gerçekten ABD'nin gösteri ülkesi olduğuna inandım.. Yapay bir gösteri ülkesi.. Gerçeklikten uzak bir süper güç.. ABD’nin Irak’taki sivil yöneticisi Paul Bremer ve Irak’taki işgal güçlerinin komutanı Ricardo Sanchez, 600 askerin toplandığı salonda ABD Başkanı George Bush’un Şükran Günü mesajını okumak için kürsüye çıkıyor.. Bremer, “Bu mesajı buradaki en üst düzey yetkili okumalı. Burada daha üst düzey kimse var mı?” deyip sağına soluna altına üstüne bakıyor ve sonra Bush sahnede.. ABD askerleri hem bu şovun şokunda hem de inanılmaz gaza geliyorlar.. Sonrasını tahmin edebilirsiniz.. Şov devam ediyor.. Ve ABD bu işi seviyor.. İzleyici olarak bu gösteriye 10 üzerinde 10 veriyorum.. Tebrikler ABD, tebrikler sözde müttefikimiz!!! Yanındayız!!! |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
ben asıl türkiye'yi yapay buluyorum. adamlar seviniyor, protokol gereği sevincini gösteremiyor. herşey anlamsız bir ciddiyet içinde, oysa düştükleri komik durumu bir bilseler.
varsın şov olsun. tv'de insan parçalanmış ceset izlemek istemiyor, bunlar hayatın güzellikleri.. keşke bizimkilerde yapabilseler biraz. p.s: gerçi yeni yeni yapmaya başladılar bizimkilerde, artık eskisi gibi değil pek. türkiyede clinton'dan sonra az görmedik herkezin kucağında bir bebek burnumu sıksın diye bekleyen. ama değişmeyen tek şeyleri yapaylıkları
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!