Zoque.Forum
»
ADSL , ISDN ve Cable Ücretleri Hakkında
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
ADSL modemi için 110$civarında olan zoom 4x veya 5x öneriyorum. external. kendi içinde telnet sunucusuna kadar herşey var.
http://www.zoom.com/products/adsl_overview.html http://www.zoom.com/graphics/datashe...SL_X4_5551.pdf
@Airties Kablosuz İletişim Mesaj Atlantis tarafından 10.12.2003 (09:46) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Öyle, şimdiden modem kıtlığı başladı bile. Ankarada yine bulabiliyorsun da istanbulda (anetten okuduğum kadarıyla) zar zor buluyormuşsun. Gerçi Ankara'da da çeşit bulamıyorsun ama
Yok yok güzel gibi bu modem işe yarar valla, kullananlar da memnunmuş. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Buarada bizim burada 512 Cable kullanan bir Cafe wardı ADSL'e gecmek icin sıra almaya niyetlendiginde ona 512 bile alsanız 3ayda anca sıra gelir demisler. O da 1024 bağlatsam nezaman bağlarsınız demiş. Sonuç: Ertesi gün 1024 ADSL bağlantılı bir cafe oldu bizim burada Aylık 300mil. (Cafe ile ew arasında fiyat farkı war mı bilmiyorum) Gücü yeten ve sabırsız olan arkadaslara duyurulur. ![]()
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: ADSL , ISDN ve Cable Ücretleri Hakkında
bende ADSL taraftarıyım ama bildiğiniz üzere her bölgede port bulunmadığı için alamıyorum. bu sırada kablo kullanmak istiyorum. yetkili firmaların sitelerinde sabit ücret dışında birde aylık bakım ücreti diye bir şey olduğunu duydum. nedir bu? her ay verilmesi mecburimi?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!